29ste editie 1992 - 2022

ENRA ORKESTRA STEEVIA


Zeg je Zuiverheid Openheid en Kwaliteit dan zeg je ENRA

Enra is sinds 1986 actief bij drogist, gezondheidswinkel, reformhuis en apotheek met een keur aan kwaliteitsproducten van natuurlijke grondstoffen en in bijna alle gevallen van plantaardig oorsprong.

Stevia Steevia
Gek van Zoet? Er is een alternatief het gezondste alternatief voor suiker is Stevia, want dit natuurlijke plantje scheelt een paar pieken op de bloedsuikerspiegel. Onze Steevia, die met het blauwe dopje, bevat alleen Stevia en water. Daar zijn wij uniek in en zeer trots op!

Orkestra
ORKESTRA All Day Happy Day is een Nederlands product met 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten speciaal samengesteld voor kinderen en volwassen welke hyperactief, Impulsief en snel afgeleid zijn, zich daarboven slecht kunnen concentreren en relativeren. De samenstelling van ORKESTRA is even eenvoudig als de werking.

Propolis
Propolis is een soort balsem dat door de bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen mengen deze balsem met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende soorten buitengewoon werkzame enzymen en fermenten aan toe. Er is aangetoond dat er behalve drie soorten was (andere dan de was van raten) nog 18 stoffen in voorkomen, welke grotendeels uit vluchtige oliën bestaan.

Prosana
Stuifmeel (pollen) zijn al eeuwenlang een natuurlijk voedsel voor kracht, energie en gezondheid. Stuifmeel (pollen) is niet alleen van levensbelang voor de bijen, het unieke mengsel bevat ook voor de mens essentiële stoffen voor een goede gezondheid

Zeg je Zuiverheid Openheid en Kwaliteit dan zeg je ENRA ORKESTRA  STEEVIA .