29ste editie 1992 - 2022

Eidon® Ionic Minerals


Essentiële rol van alle mineralen voor het leven op aarde

Eidon® Ionic Minerals biedt u goed opneembare ionische elementaire mineralen en waardevolle kennis over het inzetten van mineralen als supplement
Mineralen zijn essentiële bouwstenen voor onze gezondheid, bij een tekort aan mineralen zal men nooit een optimaal functionerend organisme kunnen zijn. Pas met een adequate hoeveelheid mineralen zal het lichaam in staat zijn optimaal te functioneren. Omdat mineralen niet altijd even goed door het lichaam kunnen worden opgenomen, bevatten voedingssupplementen hier vaak hoge doseringen van. De vloeibare Eidon® mineraalproducten bevatten ongebonden elementaire mineralen die geheel worden omhuld door water, ze zijn zeer goed opneembaar, waardoor het niet noodzakelijk is om hoge doseringen te gebruiken. Bovendien zijn de Eidon® mineralen gemakkelijk in gebruik, vrij van toevoegingen en vriendelijk voor de maag.

Nascholingen voor professionals in de zorg

Eidon® Ionic Minerals Nederland biedt professionals in de zorg nascholingen over het succesvol inzetten van mineralen en het oplossen van chronische mineraaltekorten.
De Eidon® nascholingen zijn bedoeld voor professionals in de zorg en bestaan uit vier verschillende opleidingsmiddagen waarvan de inhoud is gebaseerd op het boek ‘De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen’ geschreven door Elizabeth Louise Hutjes.
In de eerste twee lesmiddagen leert u hoe mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet zodanig dat het lichaam ze benutten kan. U krijgt inzicht in de oorzaak van chronische mineraaltekorten en hoe deze tekorten volgens een geheel nieuwe en wetenschappelijk gefundeerde werkwijze opgelost kunnen worden. In de twee vervolg cursussen krijgt u uitleg over hoe u de opgedane kennis toe kunt passen in uw praktijk.

Voor alle cursusdagen kunt u zich apart aanmelden. Het is dus ook mogelijk om een cursus over te slaan of om u in eerste instantie alleen aan te melden voor de eerste cursus om later te beslissen welke andere cursusdagen u wenst te volgen. De keuze is aan u!

De vier lesmiddagen vinden plaats op vrijdagen in het Koetshuys van het Grandcafé Boutique Hotel Eemland in Eemnes of in het Van Der Valk Hotel Amersfoort A1 en duren van 12.15 uur tot 17.00 uur, de prijs per lesmiddag bedraagt €45,-. Wenst u deel te nemen aan een Eidon® cursus en tevens een gedrukt exemplaar van het boek

‘De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen’ – ISBN 9789082910803 – ter waarde van €44,95 tijdens de cursus te ontvangen, dan krijgt u korting op de totaalprijs. De kosten voor deelname aan de cursus en het boek samen bedragen dan slechts €65,-. Aanmelden voor de cursussen kan via onze website www.eidon.nl nadat u een professional account heeft aangemaakt. Voor vragen of meer informatie over de Eidon® nascholingen kunt u bellen naar 085 – 760 4333 of een email sturen naar info@eidon.nl.