29ste editie 1992 - 2022

doTerra – CureNatuurlijk


CureNatuurlijk met essentiële oliën van doTerra uit Amerika

CureNatuurlijk verkoopt o.a. essentiële oliën van doTerra uit Amerika. Wij leveren geen doTerra supplementen in tabletvorm. Vitaminen zijn gevoelig voor hitte en druk en worden vaak vernietigd tijdens het tablet-proces. Tabletten vereisen ook bindmiddelen, vulstoffen, glazuren en kleurstoffen,  waarvan wij van mening zijn dat die het best vermeden kunnen worden. Het doTerra assortiment wordt alleen aangeboden in capsulevorm.

doTerra producten bevatten geen toegevoegde suiker, tarwe, gluten, lactose of gist. Al onze capsules zijn gemaakt uit plantaardige bronnen.
Daarnaast hebben we een aantal producten van andere merken in ons assortiment, zoals o.a. Pervital Meridan balances en Biocare, waarvan we hebben ondervonden dat ze een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw gezondheid.

Onze producten zijn absoluut een ondersteuning of zorgen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. CureNatuurlijk komt u graag tegemoet. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en staan open voor uw suggesties of opmerkingen.