29ste editie 1992 - 2022

DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham


DNH biedt een krachtig antwoord op chronische aandoeningen

Hoe vaak tref jij in je praktijk klanten met chronische aandoeningen zoals Lyme, burn-out,  Ziekte van Crohn etc. Bij veel van deze ziekten speelt op de achtergrond een microbiële verstoring. Hierbij kun je denken aan parasieten, bacteriën, schimmels en parasieten. DNH heeft in de loop van 35 jaar krachtige middelen ontwikkeld om uiteenlopende verstoringen op te ruimen. Ook jij kunt leren hoe je je klanten kunt testen en behandelen met deze unieke aanpak.

Een onmisbare aanvulling op uw praktijk in de complementaire geneeskunde

Onze organisatie bestaat uit drie takken:

  • DNH Praktijk
  • DNH Research
  • DNH Scholing

Testen met UMF
Met onze testdozen kan men zeer nauwkeurig achterhalen welke (primitieve) bacteriën zich in ons systeem bevinden en kan men uiteenlopende chronische aandoeningen behandelen.

DNH-Scholing
Onze speciale UMF scholing is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze onmisbare en baanbrekende inzichten. Onze cursussen, opfrisdagen en congressen bevatten een schat aan (unieke) kennis die door ons permanente onderzoek altijd up-to-date is. Het opsporen van de micro-organismen, als oorzaak van chronisch ziek zijn, kan met diverse meetmethodes gedaan worden.

Voor veel therapeuten is deze cursus een eye opener. De ervaring is dat het de patiënten in de praktijk goede resultaten biedt. Vele therapeuten die onze scholing volgden zijn erg enthousiast over onze vernieuwende inzichten en de effectiviteit van onze middelen.

Blijf je ook graag op de hoogte? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.dnhresearch.com