30ste editie 1992 - 2023

Diana Hendriks


De Luisterkind Methode

Diana Hendriks werkt met een door haarzelf ontwikkelde methode: ‘De Luisterkind Methode’. Hierbij kan zij op telepathische wijze afstemmen op jou als volwassene of op kinderen, zonder dat het samenzijn in één ruimte nodig is. Tijdens die afstemming wordt er gepraat met jou, een zoon of dochter en wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Vaak kan het probleem op dat moment direct opgelost worden, een andere keer vraagt het inspanning van de ontvanger om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen.

‘De Luisterkind Methode’ komt voort uit het gegeven dat Diana Hendriks er vanuit gaat dat iedereen de antwoorden in zichzelf heeft zitten en met deze methode haalt ze de antwoorden zonder moeite naar boven. Ze luistert naar de mens, voorbij labels, diagnoses en etiketten. Geen lange trajecten, maar één Luisterkind-afstemming is meer dan vaak al voldoende om meer duidelijkheid te krijgen en problemen op te lossen.

Op dit moment werkt Diana in een fulltime job met kinderen/volwassenen via haar ‘Luisterkind Methode’, zij geeft lezingen, opleidingen, workshops, themadagen en kinderlichtcirkels. Daarnaast is er een aantal boeken van haar hand uitgegeven.

Unieke aanpak

De Luisterkindwerker is niet de enige die via energie contact met anderen legt op afstand om fysieke, mentale, emotionele problemen op te lossen of spirituele vragen te beantwoorden.

De manier waarop in de Luisterkind Methode de informatie wordt uitgewerkt, is uniek. Deze methode bied je direct een leidraad voor een vervolg. Na een afstemming is er meestal opluchting, zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Dan is het fijn om te ontdekken dat je er zelf nog een bijdrage aan kunt leveren.

Jij bent zelf aan het woord
Het geeft je een goed gevoel, dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Daardoor heb je na de afstemming ook bijna altijd een gevoel van herkenning en kunnen veranderingen gemakkelijk van binnenuit ontstaan. Je kunt met allerhande vraagstukken bij me terecht. Ik ben geen specialist op al die gebieden, maar ik geef jou een hand en help je om de antwoorden uit jezelf naar boven te krijgen. Uiteindelijk zijn het de antwoorden en de handvatten die jij jezelf geeft. Jij bent degene die in een Luisterkind-afstemming aan het woord is, niet ik.