29ste editie 1992 - 2022

DeMassageWinkel.Com


Duurzame massagespullen met een eerlijke prijs

DeMassageWinkel werkt dagelijks aan een optimale klantervaring door haar duurzame massageproducten gewoon leuk, duidelijk en betaalbaar te houden, zonder zweverige verhalen.
Eigenaar Koen van der List zegt het volgende: “We hebben een duidelijke visie: een wereld waarbij mensen ontspannen door massages. Ik geloof er namelijk in dat ontspanning de enige manier is om lichaam en geest sterk en gezond te houden. Iedere dag staan wij klaar om jou als masseur te assisteren in het geven van massages. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatieve massagespullen die lang mee gaan en waarmee cliënten zich veilig en comfortabel kunnen voelen in jouw massageruimte.”

DeMassageWinkel probeert haar prijzen altijd scherp te houden en is hier transparant en eerlijk in. Geen extreme kortingen of acties om klanten te lokken, maar gewoon altijd een eerlijke prijs. DeMassageWinkel willen de relatie met de klant niet beperken tot een koop-verkoop relatie, maar wil uitleg geven over haar producten en helpen met hoe de klant of therapeut verder kan groeien als bedrijf.