29ste editie 1992 - 2022

Colorful People


Kleuren vertellen iedereen een mooi en bijzonder verhaal

Colorful People maakt aurafoto’s op locatie. Je komt ons tegen op plekken waar veel kleurrijke mensen zijn. Overal waar we komen zorgen de aurafoto’s voor amusement, verwondering en levendige gesprekken.

Het geheim schuilt in de boodschap achter de aurafoto. De prachtige kleuren vertellen iedereen een mooi, bijzonder verhaal. De wonderlijke ervaringen die dit heeft opgeleverd, zijn verwerkt in een het auraboekje ‘Jouw energie, jouw kleuren, jouw aura’, geschreven door Marieke Espinoza.

Razendsnel zet Colorful People alle gasten op de foto. Het auraboekje geeft hen uitgebreide uitleg over alle kleuren. Men raakt niet uitgepraat over de geheimen die de foto’s onthullen. Niets is zo leuk om samen de aurafoto te bestuderen en te zien wat hen zo speciaal maakt.

De kleurenuitleg vertelt iemand precies wat de kleuren in de aura betekenen. Zij onthullen je bewustzijn, je karakterstructuur, je talenten, uitdagingen en emoties en laten zien hoe je in deze fase in je leven in je energie zit.

Graag nodigen we je uit om het zelf te ervaren. Bij iedere aurafoto krijg je het auraboekje kado om daarmee zelf je eigen aurareader te worden.