29ste editie 1992 - 2022

Claritas Essentiae


Verander de wereld – begin bij jezelf

Claritas Essentiae is een praktijk voor healing en spirituele ontwikkeling.

Mijn naam is Hyacintha en ik werk als helderziende natuurgeneeskundige. Mijn werk doe ik per definitie aan de telefoon omdat ik dan het meeste kan waarnemen en schouwen.
Ik zie blokkades in de vorm van codes. Als broncodes achter een website. Overtuigingen, energieën en ervaringen worden voor mij op deze manier zichtbaar. Het is dan een kwestie van selecteren wat niet meer dient en het deleten. Snel en effectief. Ook in vorige levens.
Deze codes neem ik ook waar in het collectief en neem waar hoe alles in elkaar schuift als programma’s in programma’s. Al mijn cursussen en werk is hierop gericht.

Op 30 november starten wij met een 3 weekse healing trilogie.
Wij gaan aan de slag om inzicht te krijgen van onze patronen waarin wij onbewust in vast zijn komen te zitten.
Slachtoffer – Redder – Aanklager.
Wij vervallen steeds onbewust in een van deze drie patronen. Polarisatie is de brandstof van afgescheidenheid. En afgescheidenheid voedt de pijnlichamen van de mensen op aarde. En dit beïnvloedt het collectief en dat beïnvloed weer een ieder van ons. Zo houden wij alles in stand.

“Verander de wereld – begin bij jezelf”
Dat is meestal niet wat we graag willen horen! Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn geworden, kijk op onze site bij activiteiten: klik hier.