29ste editie 1992 - 2022

choQola


In my kingdom, chocolate is a healthy food

Initiatiefnemers Callan en Freya creëerden een “guiltfree homemade freezer chocolate” om zo een heerlijk romig en 100% natuurlijk chocolade alternatief aan te bieden.
Hun missie is om weer gezond en lekker te leren genieten.
One chocolate a day…

ChoQola is vrij van lactose en zuivel, gluten, soja en geraffineerde suikers. En ook geharde vetten, emulgatoren, additieven en andere chemische toevoegingen krijgen geen plaats in choQola.
Alles wat niet 100% puur natuur is, blijft er uit!

Smelt je kant-en-klare basismengsel, giet het in vormpjes, pimp naar keuze en na 1 uur in de diepvriezer is je lekkere choQola praline klaar.

Sinds kort zijn we tevens eigenaar van een amandelplantage in Spanje. Amandelen vormen een belangrijke basis in choQola en kwaliteit primeert.

choQola: smaak, kwaliteit en puurheid en…. super gezond.

Smaak, kwaliteit en puurheid primeert. Zo kan choQola iets aanbieden dat echt voedend werkt. Iets waar je lichaam beter van wordt.Grootste korting van het jaar! 15% op alles!

ChoQola heeft een actie om vooral mensen te laten zien dat genieten echt wel gezond en lekker kan zijn. Met choQola bijvoorbeeld.

Ons doel is om mensen te laten kennismaken met een nieuwe natuurlijke levensstijl. Het bewust leren omgaan met je lichaam en je voeding. Leren hoe je vanuit logische en eenvoudige principes de consequenties van bepaalde voedingsstoffen kan inschatten en je keuzes zelf kan bepalen.

Aanbieding: korting op alle producten van ChoQola van

15%

Klik hier voor meer info of vul het formulier in.

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.