29ste editie 1992 - 2022

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten


CAT Collectief Alternatieve Therapeuten
06 45096622
catcollectief@gmail.com
https://www.catcollectief.nl

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten: Simpelweg de beste keuze!

CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 40 jaar ervaring in de alternatieve branche. CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT therapeuten voldoen volledig aan de WKKGZ.

Ben je een complementair of alternatief therapeut en wil je voor de laagste prijs aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie die erkend is door zorgverzekeringsmaatschappijen? Sluit je aan bij het CAT. Het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) is een van de grootste multidisciplinaire beroepsorganisaties voor alternatieve therapeuten in Nederland. Het CAT onderscheidt zich door een laagste prijsgarantie te hanteren en toch dezelfde kwaliteit te leveren. Een CAT-therapeut sluit zich aan met de beste kortingen voor een BBA-verzekering, bij een onpartijdige geschillencommissie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en voldoet aan de WKKGZ.

Ook voor vergoeding van je behandelingen door zorgverzekeringsmaatschappijen ben je bij het CAT aan het juiste adres. Het CAT biedt complementaire en alternatieve therapeuten veel groeimogelijkheden en werkt met een gelaagd register. Van beroepsmatige autodidact tot universitair geschoolde therapeuten kunnen aansluiting vinden bij het CAT. Als CAT-therapeut heb je de optie om te groeien in je vakgebied door middel van een uniek scholingsprogramma. Een professionele commissie beoordeelt je niveau en denkt met je mee over bij- en nascholing. Het CAT is er ook voor de therapeuten die zich zonder al te veel regeltjes richten op hun praktijk met of zonder vergoeding van zorgverzekeraars.