29ste editie 1992 - 2022

Bureau Straling Meten


Feeling better in a wireless world!

Bureau Straling Meten is dè specialist in het meten van straling, geeft tips om straling te beperken en heeft dé oplossing om te leven in een wereld met straling. Wibronic: Feeling better in a wireless world!

Wat is het verband tussen (blijvende) gezondheidsklachten en straling?
Waarom slaan therapieën niet aan,  lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect te hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet? Het antwoord is spininversie.

Wat is spininversion of te wel spininversie?
Dit fenomeen noemen we Spin Inversion of te wel spininversie. Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er op neer dat cellen in het lichaam „verkeerd gepoold” raken. Dit heeft vooral een grote impact op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden. In het menselijk lichaam horen de  moleculen van de weefsels rechtsdraaiend te zijn, maar als dat anders wordt heb je een probleem met die cellen.

Het resultaat van deze spininversie is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. De celcommunicatie in het lichaam wordt dan verstoord.

Feeling better in a wireless world!

We leven in een wereld met straling, daar is geen ontkomen meer aan. Je bewust worden van al deze slechte frequenties is stap één. Stap twee is om deze frequenties zoveel mogelijk uit je leven te bannen, want een hoop technologie hebben we niet per se nodig. We kunnen niet meer zonder mobiele telefoon en laptop, maar draadloze speakers, lampen met wifi, wifi versterkers, babyfoons met camera, elektrisch verstelbare bedden etc, zijn niet per se noodzakelijk.

De laatste stap is de natuurlijke frequenties in jouw woon- en leefomgeving weer verhogen. Het feit dat mensen (en dieren) last hebben van straling komt doordat de frequenties naar de verkeerde kant zijn door geslagen. In het bos of in de bergen, daar overheersen de natuurlijke frequenties, maar thuis of op kantoor, daar overheerst de elektrosmog. Op deze plekken kun je ook de natuurlijke frequenties, met behulp van de producten van Wibronic, weer verhogen. Wibronic blokkeert de elektrosmog niet, maar zorgt er dus voor dat de goede frequenties weer gaan overheersen.

Op deze manier voel ook jij je beter in een draadloze wereld.