29ste editie 1992 - 2022

Bewustwording 1.0


Ontdek de kracht van Voetreflex en Handreflex

Voetreflex is gebaseerd op het feit dat het lichaam in de voeten gespiegeld is. De organen, gewrichten en spieren zijn terug te vinden in je voeten.
Door het geven van lichte druk op bepaalde punten in de voeten of handen kunnen lichamelijke ongemakken en stress gerelateerde klachten worden behandeld. Daardoor kan het lichaam weer in balans komen. De klachten zullen dan afnemen. Op deze wijze kunnen fysieke, psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze verbeterd worden, zoals rugpijn, hoofdpijn, pijn in de schouders, vermoeidheid en spijsverteringsproblemen.

Handreflex is een onderdeel van de Basis Voetreflex en Handreflex training. Handreflex is geschikt voor iedereen die zichzelf wil behandelen via de handen. Het is eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Je leert de reflexpunten op de handen te vinden en vervolgens te behandelen.
Door druk te geven op bepaalde plekken op de handen kun je klachten zoals maagpijn, nekklachten, darmklachten of gebrek aan energie verlichten.

Voor de schoonheidsspecialiste of masseur die iets extra’s wil bieden is dit de perfecte aanvulling en verdieping. 6* accreditatiepunten bij Provoet. Informeer naar onze trainingen.