29ste editie 1992 - 2022

bellicon nederland


bellicon “The best trampoline on the planet!”

Bij Bellicon Nederland vinden wij het belangrijk dat mensen zich fit, energiek en meer ontspannen voelen. Onze bellicon® mini trampoline zorgt ervoor dat u deze resultaten kunt boeken. Het is ons doel om mensen op een gezonde en plezierige manier in beweging te krijgen en te houden. Bewegen op een (mini) trampoline is hiervoor het beste middel. Dat vinden niet alleen wij, ook NASA is deze mening toegedaan. Oorspronkelijk bedoeld voor revalidatie, maar de bellicon® is uiteindelijk voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Wij kunnen met gerust hart zeggen:

“De bellicon® is de beste en meest effectieve trampoline op deze planeet!”

Beschavingsziekten bestrijden

De bellicon® onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en sterke elastiekringen. De bellicon® is veel elastischer dan minitrampolines met harde stalen veren en daardoor mild voor uw gewrichten. Tijdens het bewegen op de bellicon® zorgt de voortdurend wisselende zwaartekrachtbelasting voor buitengewoon positieve reacties van lichaam en geest. Al bij een gematigde training op een bellicon® minitrampoline activeert u op een veilige manier al uw spieren, stofwisseling, hart, bloed- en lymfestelsel. Ook kunt u door trampolinetraining een groot aantal beschavingsziekten bestrijden zoals: overgewicht, rugklachten, stress, osteoporose en nog veel meer.

Breng ook eens bezoek aan ons health center en magazijn in Zandvoort. Hier kunt u terecht in onze bellicon® showroom, voor demonstratielessen, personal training, gezondheidsbehandelingen en adviezen.