29ste editie 1992 - 2022

Ayurveda Specialist


Van produceren van voedingssupplementen tot uitvoeren van heilzame en authentieke ayurvedisch behandelingen

Van het opleiden van specialisten en het produceren van voedingssupplementen tot het uitvoeren van heilzame en authentieke ayurvedisch behandelingen: Ayurveda Specialist heeft het allemaal!

Van het produceren van de supplementen tot het uitvoeren van accurate polsdiagnose en behandelingen omvat Ayurveda Specialist het volledige spectrum dat haar aanbod zo uniek maakt. In het Ayurveda Specialist of Ayurvedic Science and Research Hospital worden specialisten opgeleid en behandelingen uitgevoerd en wordt continu onderzoek gedaan door hooggekwalificeerde ayurvedische wetenschappers.

Supplementen en overige producten worden vervaardigd in de fabriek in Hyderabad, die de traditionele bereiding combineert met geavanceerde technologie. Door het gebruik van hoogwaardige biologische grondstoffen en regelmatige testen volgens de strenge Europese normen kan voor alle producten de hoogste kwaliteitsgarantie worden gegeven. Door een wereldwijd distributienetwerk zijn deze producten voor iedereen beschikbaar.