29ste editie 1992 - 2021

Aqua Aurora


Gezondheid en therapeuten

Voorwaarde voor een goede gezondheid is de aanpassing van je levensstijl. Bewegen, stress én straling mijden, maar vooral letten op gebruik van gezond water, gezonde lucht en voeding.

Aqua Aurora kan hierbij helpen: Gevitaliseerd kraanwater met schelpkalk frequentie patroon krijg je met de AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser. Water wordt lekkerder, het veroorzaakt minder kalkaanslag en wordt ook gezonder. Mineralen en voeding worden beter opneembaar en (de frequenties van) giftige stoffen en straling worden geneutraliseerd. Het water krijgt meer energie.Ga daarom niet filteren maar vitaliseren!  (6750 onderzoeken tonen dit aan!)

Lucht verbetert door het gebruik van de AA energetische platen. Gevolg: meer negatieve ionen waardoor de fijnstof afneemt. Door regelmatig te ademen door het AA ademvitalisertje neemt de longcapaciteit toe en komt er meer zuurstof in het bloed. Ook andere organen functioneren beter. Dus niet alleen goed voor COPD en astma patiënten.

Gezonde voeding: gebruik biologische producten. Die kun je door behandeling met onze apparatuur energetisch verbeteren. Dit kan met de AA energetische plaat of met vitalisers. Diverse groepen therapeuten hebben de werking aangetoond.

Aanpassen van de levensstijl

Door goed water te drinken, in gezonde lucht te leven, straling te mijden en gezonde voeding te eten die op de persoon is afgestemd, kunnen allerlei vage klachten afnemen of verdwijnen, waardoor het leven veel plezieriger wordt.

De beste begeleiding bij het aanpassen van de levensstijl loopt naar onze mening via een orthomoleculair voedingsadviseur en/of een (natuurgeneeskundig) therapeut die de behoeftes van het lichaam kan diagnosticeren. Informatie over voedingsadviseurs en therapeuten die onze werkwijze kennen, vind je op onze website.Verwonderen over het bijzondere…!

Aqua Aurora heeft een leuke aanbieding. Bij een bestelling van € 100,- en meer ontvangen de 1ste 200 bestellers de foto- en gedichtenbundel, geschreven door Petra Vennik.

Petra is al jaren enthousiast lid van ons “water-team” en gaat altijd mee naar de beurzen waar Aqua Aurora als exposant aanwezig is. Wie weet heeft u haar op vorige IT-beurzen al eens ontmoet.
Petra is een zeer gedreven en ervaren masseur. Zij masseert niet alleen met haar handen, maar ook met haar energie. Een heel bijzondere ervaring. Daarnaast is Petra ook orthomoleculair voedingsdeskundige en schrijft en fotografeert dus ook.

Haar 1ste bundel – Verwonderen over het bijzondere…! – is net verschenen en doen wij u graag cadeau.

Aqua Aurora wil u ook graag laten genieten van haar gedachten in woord en beeld, vandaar deze aanbieding. Wij wensen u veel lees plezier.

Mocht u dit boekje ook cadeau willen geven: www.praktijkpuurpetra.nl

De foto- en gedichtenbundel, geschreven door Petra Vennik
met een winkelwaarde: € 19,95

gratis

Bij een bestelling > € 100,-

 

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.