29ste editie 1992 - 2022

AOV


Ondersteuning van gezondheid met vitamines,
mineralen en kruiden

AOV heeft ruim 165 voedingssupplementen voor jou. 80% van de voedingssupplementen van AOV heeft een plantaardige capsule, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Verder zijn ze vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, echte pure supplementen dus! We vinden het belangrijk om onze gezondheid in de wereld van vandaag zo weinig mogelijk te belasten. Net als de gezondheidsprofessionals die ons al ruim 35 jaar adviseren.

De capsules zijn plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en vaak zelfs een veganistische leefstijl. En waar mogelijk ook nog eens vrij van lactose, fructose, gluten en andere gangbare allergenen. Mocht het product van nature toch een allergeen bevatten, dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Dit jaar zijn we bij AOV overgestapt op duurzamere verpakkingen van 100% gerecycled plastic, ofwel rPET. We hebben gekozen voor verpakkingen die minder impact hebben op ons milieu. Vooralsnog zijn we de eerste in Nederland. We hopen dat er nog velen volgen!

Eenvoudig in te nemen

Heb je moeite met het innemen van capsules? De meeste capsules van AOV zijn eenvoudig open te maken. De inhoud kan je vermengen met uw voeding of oplossen in water of yoghurt. De capsules zijn plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische of vaak zelfs een veganistische leefstijl.