29ste editie 1992 - 2022

6th sense perfume lab – escentie


Escentie van 6th Sense Perfume Lab 

Bij 6th Sense Perfume Lab ontwikkelen we bijzondere geuren. Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Escentie parfums.

Escentie parfums zijn een fusie van parfumingrediënten, kleuren en kristal en bezitten hierdoor geheel eigen trillingen. Van het holistische principe uitgaande dat alles in het leven energie is en met elkaar in verbinding staat hebben deze trillingen een buitengewoon mooi effect op het menselijk energieniveau. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen. Ook vanuit het antroposofisch gedachtengoed waarbij de mineralen-, planten- en dierenwereld in ons mensen besloten liggen, kan ons innerlijk wezen herkenning vinden in deze geuren.

Jouw energie

De escenties van het 6th Sense Perfume lab zijn met de grootst mogelijke zorg voor u samengesteld en bieden een volledig ingrediëntenpalet dat tenminste 90 % biologisch is.
Omdat de parfums volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends of rolmodellen, is er geen onderscheid tussen dames en heren geuren meer nodig. Wat er toe doet is dat het parfum bij jou en jouw energie past. Klopt dit, dan is de geur altijd lekker. Je eigen geuren databank wordt gedurende het leven gevormd  door  in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Ook gepersonaliseerde escentie-blends kunnen op aanvraag voor u gemaakt worden.