28ste editie 1992 - 2019

Enneagram College

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Enneagram College

Enneagram College

Enneagram in de praktijk

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 17 november 2018 16:00 - 16:50
Hoekzaal Zondag 18 november 2018 16:00 - 16:50

Kom uit de beperking van je gedrag en wees verbonden met je spirituele zelf

Het Enneagram is een psychologisch model waarmee je jezelf beter kunt leren kennen. Je ontdekt je valkuilen, je blokkades, je verborgen talenten en vermogens. Het Enneagram is een eeuwenoud model dat de drijfveren van het gedrag blootlegt. Iedereen heeft één dominant gedragstype. Daardoor stap je al snel in je beperkingen. Het Enneagram laat zien wat je verborgen talenten zijn.

Willem Jan van de Wetering is Enneagram autoriteit en auteur van 16 boeken over het Enneagram. Hij ontwikkelde de opleidingen Enneagram Integratiekunde en Enneagram Professional Coach. Als vervolg creëerde hij Enneagram Kindercoach en Vitaliteitscoach.

In de lezing gaat hij in op wat jij met het Enneagram kunt doen in je praktijk. Allereerst laat hij zien, dat als je jouw type weet, je jouw beperkingen als coach kunt ontdekken. Het Enneagram laat tevens zien hoe je die kunt omzetten in kracht. In de lezing gaat Willem Jan in op jouw uniciteit als coach, hoe je een cliënt snel kunt plaatsen in het Enneagram en wat je met die kennis kunt doen.

Als je iemands type weet, dan zie je de valkuilen, de beperkingen, de excuses en de vatbaarheid voor bepaalde ziekten of kwalen. Van daaruit kan je effectief je coaching of therapie aanpassen aan het karakter van de cliënt.

Over de speker: Willem Jan van de Wetering

Willem Jan van de Wetering is Enneagramdeskundige en ontwikkelde de opleiding Enneagram IntegratieKunde. Hij geeft ook de opleiding Energetische Psychologie en schreef een aantal boeken met Emotionele psychologie als basis. Willem Jan geeft veel workshops op dit gebied. Willem Jan van de Wetering is auteur van ruim 50 boeken op het gebied van zelfontwikkeling.
Het coachen van mensen om hen verder te helpen, andere inzichten te geven en hun begeleiden om hun blokkades en problemen op te heffen is een prachtig vak. Het Enneagram is een psychologisch model dat een hulpmiddel is om mensen beter te coachen.