28ste editie 1992 - 2019

T.S. Health Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » T.S. Health Products

T.S. Health Products

De dynamiek van de zuurbase balans

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 17 november 2018 15:00 - 15:50
Iepenzaal Zondag 18 november 2018 15:00 - 15:50

De dynamiek van de zuurbase balans

Het evenwicht tussen zuren en basen in het lichaam is voortdurend in beweging. Kleine verstoringen van het evenwicht kunnen voor weefsels en (cel) processen grote gevolgen hebben. Om voor iedere procesfase tot de juiste en precies passende afstemming te komen is de zuurbase balans dan ook zeer dynamisch.

In deze lezing zal Lysbeth Mulder Rouhof van het Instituut voor Celzouttherapie inzichtelijk maken welke fijnstoffelijke werkstoffen de lichaamsweefsels nodig hebben voor een goed functionerend dynamisch evenwicht. Ook zal belicht worden hoe u door het vertalen van de signalen die het lichaam geeft in de vorm van o.a. klachtenbeelden kunt herkennen welk aspect van de dynamiek om aandacht en ondersteuning vraagt.

Aan bod komen zo bijvoorbeeld; de zuur- base dynamiek
– en het bindweefsel
– bij sport
– het ouder worden
– stress
– de spijsvertering

Zowel verstorende factoren als de gevolgen daarvan zullen samen met de Schüsslerzouten die behulpzaam zijn bij het herstel besproken worden. Welkom.

Over de spreker: Lysbeth Mulder Rouhof

Lysbeth Mulder Rouhof werkt sinds 2002 met celzouten om genezing, groei en transformatie te begeleiden. De celzouten ervaart ze als een zeer waardevolle aanvulling en ondersteuning voor het lichaam. Van origine is ze architect en bouwadviseur voor biologisch & ecologisch bouwen en wonen. Op het gebied van reflecteren en energetisch werken heeft ze verschillende trajecten gevolgd zoals The Work of Byron Katie, Kindertolken en Bloesem-remedies.

Het door haar opgerichte Instituut voor Celzouttherapie is een platvorm van waaruit ze sinds 2006 individuele adviezen, lezingen, trainingen en een opleidingstraject tot Celzouttherapeut verzorgt samen met Jeanneke de Meij. In samenwerking met Margit Müller Frahling uit Duitsland van het Institut für Biochemie nach Dr. Schüßler startte ze het European Institute for Biochemistry of Dr. Schüßler om kennisoverdracht, samenwerken en onderzoek op het gebied van de Celzouttherapie te bevorderen.