28ste editie 1992 - 2019

T.S. Health Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » T.S. Health Products

T.S. Health Products

Bach remedies... parel in geneeskunde

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zondag 17 november 2019 14:00 - 14:50

Bach remedies – parel in de geneeskunde

Bach remedies… een unieke parel in het rijke halssnoer van de geneeskunde

In deze lezing zullen we toelichten dat deze uitspraak van Dr. Bach helemaal terecht is door de complementaire waarde van zijn bloesemtherapie aan te tonen.

Meteen kan dan ook duidelijk worden hoe de Bach remedies een belangrijke bijdrage kunnen leveren in onze groei naar innerlijke vrijheid en de bewustwording van wie we werkelijk zijn en waarom bijgevolg open-minded therapeuten in hun begeleidingswerk hoe langer hoe meer complementair beroep doen op de Bach remedies.

Over de spreker: Jef Strubbe

In 1978 kwam Jef Strubbe voor het eerst in contact met de Bach Remedies. Bijzondere ervaringen met deze remedies waren de aanzet om in 1984 te starten met het geven van basiscursussen om mensen in Vlaanderen vertrouwd te maken met deze eenvoudige heelwijze, trouw aan de richtlijnen en inzichten van Dr. Bach.

In 1989 richtte hij samen met Anita Van Broeck vzw De Walnoot op, een professioneel werkkader voor consulten en cursuswerk omtrent de Bach Remedies. Tot vandaag is dit een belangrijke werkzaamheid van vzw De Walnoot gebleven.