28ste editie 1992 - 2019

Trager Approach

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Trager Approach

Trager Approach

“Be-leef de Trager Approach” en ontdek wat deze voor jou en je cliënten kan betekenen

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 17 november 2018 10:45 - 11:35

“Be-leef de Trager Approach” en ontdek wat deze voor jou en je cliënten kan betekenen

Deze lezing wordt geen verkooppraatje over hoe geweldig de Trager® Approach is maar een uitnodiging om samen actief aan de slag te gaan. Om je op een ontspannen manier, door direct zelf te oefenen en te voelen, kennis te laten maken met de behandelmethode ontwikkeld door Dr. Milton Trager.

Trager Approach

Deze methode legt verbindingen tussen het lichamelijke, het mentale en het innerlijke.

Het maakt bewuster en leert je beter te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest. Een methode die bij verschillende hulpvragen in te zetten is.

Samen oefenen we met een aantal van de vaardigheden, de kwaliteiten en principes waarin mee we binnen de Trager Approach werken. Denk hierbij aan bewegen, aanraken, maar ook feedback vragen. Ben je al een ervaren therapeut of begin je net, werk je met individuele cliënten of geef je groepslessen? … kom en doe actief mee, je zult verrast zijn over hoe eenvoudig de methode is en hoe diep deze gaat.

Nieuwe technieken en vaardigheden leren en daardoor met meer gemak werken met de vaardigheden die je al hebt. Ontspannen leven en werken vanuit vertrouwen en innerlijk weten, met meer diepgang en enthousiasme, is het doel van de opleiding tot Trager Practitioner. Kom ook naar onze stand (402) en ervaar een sessie.

Meer informatie over de methode, de opleiding en studiepunten vind je trager.nl. Maar heb je vragen, bel me gerust, we informeren je graag.
Namens : Vereniging Trager Approach Nederland
Angelique Verstappen – 06 4818 2743

De Trager® Approach: Een behandelmethode en manier van leven die jou en je cliënten goed doet.

Over de spreker: Angelique Verstappen

Deze tijd tien jaar geleden maakte ik kennis met de Trager Approach. Ik als sport-, voetreflex- en stoelmasseur had eens zin in iets anders. Ik zocht meer diepgang, meer samenhang ook van lichaam en geest en meer ….. tja ik wist eigenlijk niet wat ik nog meer zocht, maar het is me wel gelukt. Ik deed aan een introductieworkshop, de omschrijving zei me niks, ik kon me er geen voorstelling bij maken maar ik had er een goed gevoel bij en heb me aangemeld.

Het gemak waarmee ik contact kom maken met mijn medecursist zonder elkaar zelfs nog maar aangeraakt te hebben. De eenvoud van de technieken die ons uitgelegd werden en die
we ook meteen konden toepassen, de ja … er was zo veel meer dat weekend te veel om nu op te noemen. En toen gebeurde het, ik ben besmet geraakt met wat ik noem het Trager Virus en ik ben er blij mee. Angelique Verstappen is mijn naam en ik ben enthousiast.