28ste editie 1992 - 2019

Trager Approach

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Trager Approach

Trager Approach

“Be-leef de Trager Approach” en ontdek wat deze voor jou en je cliënten kan betekenen

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zondag 18 november 2018 10:45 - 11:35

“Be-leef de Trager Approach” en ontdek wat deze voor jou en je cliënten kan betekenen

Deze lezing wordt geen verkooppraatje over hoe geweldig de Trager® Approach is maar een uitnodiging om samen actief aan de slag te gaan. Om je op een ontspannen manier, door direct zelf te oefenen en te voelen, kennis te laten maken met de behandelmethode ontwikkeld door Dr. Milton Trager.

Trager Approach

Deze methode legt verbindingen tussen het lichamelijke, het mentale en het innerlijke.
Het maakt bewuster en leert je beter te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest. Een methode die bij verschillende hulpvragen in te zetten is.

Samen oefenen we met een aantal van de vaardigheden, de kwaliteiten en principes waarin mee we binnen de Trager Approach werken. Denk hierbij aan bewegen, aanraken, maar ook feedback vragen. Ben je al een ervaren therapeut of begin je net, werk je met individuele cliënten of geef je groepslessen? … kom en doe actief mee, je zult verrast zijn over hoe eenvoudig de methode is en hoe diep deze gaat.

Nieuwe technieken en vaardigheden leren en daardoor met meer gemak werken met de vaardigheden die je al hebt. Ontspannen leven en werken vanuit vertrouwen en innerlijk weten, met meer diepgang en enthousiasme, is het doel van de opleiding tot Trager Practitioner. Kom ook naar onze stand (402) en ervaar een sessie.

* De Trager® Approach: Een behandelmethode en manier van leven die jou en je cliënten goed doet

Over de spreker: Jochem van Oostendorp

Bijna twintig jaar geleden kwam ik in aanraking met de Trager Approach vanuit mijn beoefening van Aikido. De diepte van de aanraking en beweging maakte grote indruk op mij. Jaren later verlangde ik terug naar die ervaringen van eenheid van lichaam en geest, het ervaren van vrijheid en rust in je zelf. Ik wilde dit anderen ook laten ervaren en koos ik er voor zélf beoefenaar te worden.

De opleiding voelde voor mij als een thuiskomen. Een plek waar ik mijzelf kon zijn en bezig zijn met iets dat naadloos bij je me past. Ook kon ik jaren van opgebouwde stress beetje bij beetje loslaten. Na elke lesdag voelde ik me lichter.