30ste editie 1992 - 2023

Touch of Matrix

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Touch of Matrix

Touch of Matrix

Touch of Matrix - DE bewustzijns- & manifestatiemethode

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Saturday 19 November 2022 13:00 - 13:50

Touch of Matrix – DE bewustzijns- & manifestatiemethode

Touch of Matrix, DE bewustzijns-/manifestatiemethode om snel en eenvoudig een gezond en vrij leven te creëren

In dit kleine uur krijg je een goede indruk hoe Günther en Ria de opleiding geven voor Touch of Matrix-therapeut; een opleiding die nieuwetijds is en gebaseerd op de kwantumfysica. In 15 dagen tijd krijg je alles aangereikt om een unieke praktijk neer te zetten.
Je leert niet alleen een behandelmethode waarmee elke klacht of thema behandeld kan worden, ook je persoonlijke ontwikkeling krijgt veel aandacht; ego-bewustzijn, zelfliefde, manifestatie, wet van aantrekking etc.
Je krijgt een voorproefje van hoe de opleiding gegeven wordt en welke onderwerpen er aan bod komen. Voel je de connectie?

Zijdelings maak je ook kennis met de Hoeve Buitengewoon Bewust.
Onze mooie Hoeve, waar wij al onze mooie dingen doen, is ook te huur voor jou, om jouw mooie dingen te doen. In totale rust en ruimte, word je ondergedompeld in de fijne frequentie van deze bijzondere locatie.

Niet alleen de opleiding wordt gegeven op onze Hoeve. Ook het buitengewone 5-dagen traject Recharge & Reset.
Hierbij ‘woon’ je 5 dagen bij ons op de Hoeve, we lunchen en dineren samen, en hebben prachtige gesprekken. Wij nemen je 5 dagen mee in onze wereld van bewustzijn. Je ‘ondergaat’ alles wat de opleiding biedt, alleen dan voor jezelf. Je verblijft met maximaal 1 andere toffe gast in onze Hoeve.

Over de sprekers: Günther de Jong & Ria Kuiper

Günther de Jong, Visionair en eigenaar/trainer van Touch of Matrix. Hij is een talentvol, integer en liefdevol mens. Zijn creativiteit is oneindig, zijn inlevingsvermogen groots. Hij is verbindend, verwarmend en houdt van humor.
Zijn motto: bezig zijn met wat je wilt (en niet met wat je niet wilt).

Ria Kuiper, nieuwetijds online ondernemer en eigenaar/trainer van Touch of Matrix. Zij inspireert en prikkelt op haar eigen unieke wijze, 1 op 1 en in groepen, hoe jij de beste match kunt zijn voor dat wat jij wenst. Oftewel zij weet alles van Frequentie-Matching.

Sinds maart vorig jaar zijn Günther & Ria ook eigenaar van Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme.