29ste editie 1992 - 2021

Touch of Matrix

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Touch of Matrix

Touch of Matrix

Matrix 2020

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 16 november 2019 13:00 - 13:50
Iepenzaal Zondag 17 november 2019 13:00 - 13:50

Matrix 2020

Touch of Matrix is een wonderlijke bewustzijnsmethode die continue verbonden is met het NU-bewustzijn. Het biedt je een eigentijds perspectief op bewustzijn, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.

Als woorden als bewustzijn, beweging, transformatie, vernieuwing, licht leven en luchtigheid je aanspreken, WELKOM. Vind je optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coachen en verbinden interessant, WELKOM. Denk je graag buiten kaders en ben je op zoek naar een waardevolle, vernieuwende methodiek, WELKOM. Touch of Matrix en de opleiding MATRIX 2020 is zeker iets voor jou!

Wij geloven in jou!
In het NU-bewustzijn gaat het niet om kennis, ervaring of verstand. Het gaat om jouw kern, jouw essentie en we helpen je om daar verbinding mee te maken. Het resultaat is een diepe, snelle, krachtige en luchtige manier om op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) tegelijk te werken. Bovendien kan het voor elk thema ingezet worden.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Touch of Matrix 2020

Het NU-BewustZIJN!
Op zondag 13 oktober 2019 was het zover!
In het Koelhuis in Zutphen lanceerde Günther de Jong op zijn unieke wijze de Opleiding van het NU-BewustZIJN ! En we kunnen vol dankbaarheid melden dat binnen een week de eerste leergang volgeboekt is!

Tijdens deze korte lezing/workshop laat Günther je kennismaken met onderdelen van de nieuwe opleiding. Hij laat zien dat transformatie op een lichte en luchtige manier kan. Hij haalt mensen naar voren uit het publiek om behandelingen‘te demonsteren’ waarbij iedereen die aanwezig is, vanwege de verbinding, meelift met alles wat er gebeurt. Günther vertelt op zijn innemende manier wat er allemaal mogelijk is vanuit het NU-BewustZIJN.

Je krijgt in korte tijd gevoel bij

  • dé complete opleiding waarin je het traject tot Touch of Matrix therapeut en je persoonlijke ontwikkeling centraal staan
  • dé opleiding die je leven verandert vanaf de eerste kennismaking.
  • dé opleiding die je op alle vlakken bewuster maakt.
  • dé opleiding die je zoveel tools in handen geeft om alle klachten/thema’s die zich aandienen op alle niveaus, aan te kunnen reiken aan je cliënten, immers de cliënt is de beste therapeut!
  • and last but not least
    dé opleiding die 15 dagen investering kost en binnen 6 maanden afgerond is!

Dit wil je niet missen!

Wil je erbij zijn?
We zien je graag zaterdag 16 of zondag 17 november tijdens de lezing van Günther in de Iepenzaal, beide dagen van 13.00 tot 13.50 uur.

Je bent van harte welkom!

Over de spreker: Günther de Jong

Maak kennis met de grondlegger van Touch of Matrix, Günther de Jong. De methode is geleidelijk in zijn leven gekomen en benut Günthers talenten in het behandelen, bewustmaken en het realiseren van veranderingen, optimaal. Vertrouwen, acceptatie en het bewegen van het bewustzijn van zichzelf en van anderen houdt Günther gemotiveerd en enthousiast om de Touch of Matrix methodiek te innoveren en steeds doeltreffender en veelzijdiger in te kunnen zetten.