30ste editie 1992 - 2023

Terahertz gezondheid

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Terahertz gezondheid

Terahertz gezondheid

Terahertz frequenties, verbeter jouw kwaliteit van leven

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Saturday 19 November 2022 15:15 - 16:05

Terahertz frequenties, verbeter jouw kwaliteit van leven

De allernieuwste inzichten op het gebied van gezondheid met behulp van Terahertz frequenties en met geweldige resultaten. Sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt, al meer dan 6 jaar ervaring. Heeft u of uw klanten last van ontsteking gerelateerde klachten? De laatste ontdekking is Terahertz frequentie en Warmte. De combinatie van deze 2 succes ingrediënten maken dat je immuunsysteem een echte boost krijgt op een natuurlijke manier.

Kom ook naar deze lezing en leer meer over deze unieke manier van behandelen. Dan mag u deze lezing van Rob Wijs absoluut niet missen. Laat u verbazen over onze persoonlijke ervaringen.

Weet u bijvoorbeeld dat 95% van onze ziektebeelden ontsteking gerelateerd zijn.
Het is een apparaat wat uw gezondheid op een natuurlijke en betaalbare manier ondersteunt.
Wat andere therapeuten zeggen: 1 uur behandeling met dit apparaat gelijk staat aan 10 x accupunctuur, 20 x cupping, 30 x Qua sha en 40 x massage.

Kom daarom naar onze stand 440 in hal 2 om het zelf te ervaren en het geheim van de Terahertz te ontdekken!

Over de spreker: Rob Wijs

Rob is een enthousiast spreker als het gaat om gezondheid op een natuurlijke manier. Al meer dan 15 jaar is hij op zoek naar de heilige graal van gezondheid. Hoe kunnen therapeuten op een eenvoudige manier de gezondheid van hun cliënten naar een Top Level te brengen.