30ste editie 1992 - 2023

Synofit

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Synofit

Synofit

Aanbevelingen rond artrose: volksziekte nummer één

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 18 november 2023 13:45 - 14:35
Eikenzaal Zondag 19 november 2023 13:45 - 14:35

Aanbevelingen rond artrose: volksziekte nummer één

De bekende orthopeed Jan Ide Jong zal vertellen over de oorzaak en behandeling van onder andere artrose. Ook zal hij dieper ingaan op alternatieve behandelmethodes, zoals de natuurlijke ontstekingsremmer Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes-blad.

Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten èn een vleugje humor het publiek aan zich te binden. Tijdens deze lezing bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen. Het belooft vooral een interactieve bijeenkomst te worden. Een deel van zijn voordracht is ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg op deskundige wijze beantwoord worden.

Over de spreker: Drs. Jan Ide de Jong

Jan Ide de Jong is orthopeed sinds 1988. Hij is begonnen alle facetten van het vak uit te oefenen, maar meegaand met de trend van specialiseren binnen het specialisme, is hij de laatste 15 jaar toch vooral een prothesespecialist geworden van de heup en knie. Zijn motto’s: “Opereren kan prima maar alleen als het echt moet ” en “Zonder diagnose geen goede behandeling”  zijn kenmerkend. Daarnaast is Jan Ide een vlotte en humoristische verteller over uiteenlopende orthopedische problemen en is hij geregeld te zien en te horen in diverse zalen in het land over het onderwerp artrose.