28ste editie 1992 - 2019

Stralingsvrijhuis

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis

Bescherming tegen straling

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 17 november 2018 11:00 - 11:50
Iepenzaal Zondag 18 november 2018 11:00 - 11:50

Bescherming tegen straling

Straling is een factor die onze leef- en werkomgeving beïnvloedt en daarmee ook onze gezondheid. Straling is niet zichtbaar maar wel meetbaar! Voor sommigen is het zelfs voelbaar. Het maakt soms dat je je niet prettig voelt in je eigen huis of op je werk.

Wil jij dat jouw huis of werkomgeving weer prettig en rustig aanvoelt? En dat straling geen invloed kan hebben op jouw gezondheid? Dan ben je bij Stralingsvrijhuis aan het goede adres. Wij voeren stralingsonderzoeken uit, realiseren oplossingen en geven opleidingen voor particulieren en bedrijven.

Stralingsvrijhuis voert stralingsonderzoek uit in woningen en bedrijfsomgevingen (kantoor, industrie, hotelwezen, scholen). Ook in nieuw- of verbouwsituaties kunnen wij helpen een zo stralingsarm mogelijke omgeving te creëren.

Wij adviseren over praktische oplossingen om straling te verminderen en bieden een meten rondgegarandeerde oplossing voor neutralisatie of harmonisatie van alle stralingsvormen, zowel natuurlijke als elektromagnetische straling.

Over de spreker: Wim Massop

Wim Massop is eigenaar van Stralingsvrijhuis. Hij is gediplomeerd cranio sacraal therapeut en heeft een afgeronde opleiding HBO medische basiskennis. In Duitsland heeft hij een opleiding bouwbiologie gevolgd bij het Institut für Geo-Baubiologie Schäfer.

Al vroeg had hij interesse voor elektronica en ging daarom naar de MTS. Al deze opleidingen bij elkaar maken dat hij de materie straling en gezondheid tot in de diepte begrijpt en in staat is deze kennis op eenvoudige wijze te gebruiken en over te brengen.

Zijn streven is mensen bewust te maken en inzicht te geven in de effecten van straling op de gezondheid.