29ste editie 1992 - 2022

Stichting Orthokennis

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Stichting Orthokennis

Stichting Orthokennis

Postbiotica: the next big thing

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zondag 20 november 2022 11:45 - 12:35
Iepenzaal Zondag 20 november 2022 16:00 - 16:50

Postbiotica: the next big thing

Heeft u al gehoord van postbiotica en de gezondheidsvoordelen ervan? Wat zijn postbiotica precies, en bij welke cliënten en klachten kunt u het inzetten? Deze en meer vragen over postbiotica worden beantwoord tijdens de lezing van stichting Orthokennis op de Internationaal Therapeut beurs!

Tijdens de lezing legt Casper Beukema uit welke effecten postbiotica hebben, waaronder opbouw van darmslijmvlies, versterken van het immuunsysteem en metabole ondersteuning. Verder komen de samenstelling en de voordelen van postbiotica aan bod. Tot slot bespreekt Casper de uitkomsten van een aantal wetenschappelijke humane onderzoeken op diverse indicaties waaronder luchtweginfecties en hooikoorts. Postbiotica zijn een intrigerend nieuw vakgebied en het is absoluut de moeite waard om kennis van te nemen van dit onderwerp!

“Postbiotica zijn een intrigerend nieuw vakgebied en het is absoluut de moeite waard om kennis van te nemen van dit onderwerp!”

U kunt de lezing over postbiotica op zondag 20 september volgen om 11.45 uur (Eikenzaal) en 16.00 uur (Iepenzaal). Wilt u na de lezing nog even doorpraten over dit onderwerp?
Het team van Orthokennis gaat graag met u in gesprek op de stand (standnummer 136).

Over de spreker: Casper Beukema

Casper is orthomoleculaire therapeut met een eigen praktijk (Food4Medicine) en tevens productadviseur in een adviesdrogisterij. Daarnaast is hij docent voor verschillende opleidingscentra zoals Natura Foundation en Hamel College en schrijft artikelen voor vaktijdschriften.

Casper vindt het inspirerend om mensen te zien opknappen die eigenlijk vanuit het reguliere circuit of vanuit andere behandelvormen geen hoop op verbetering meer hebben. Hijzelf zegt: “Als ik één ding heb geleerd uit mijn studie en ervaring als therapeut is het het volgende – behandel nooit het symptoom maar de oorzaak -. Wanneer je een aandoening bij de wortel uittrekt gaan de klachten mee. Ik werk nooit met vaste protocollen. Iedereen is anders en iedereen verdient een andere benadering van zijn of haar klachten. Dat maakt het voor mij als therapeut uitdagend om samen te kijken naar de beste behandelmethode.”