29ste editie 1992 - 2022

Stichting Natuurlijk Welzijn

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Stichting Natuurlijk Welzijn

Stichting Natuurlijk Welzijn

Aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 19 november 2022 15:00 - 15:50

Aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid

Begin dit jaar is het boek verschenen van schrijfster Marisca van der Burgh met de titel “Gids aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid”. Ontstaan uit de behoefte aan informatie die zorgde voor een toenemend aantal vragen bij de Infolijn AG naar mogelijkheden naast de reguliere GGZ. Behalve aanvullende therapieën worden de effecten van voedingssupplementen beschreven, van biologisch voedsel, van kruiden en lichaamsmassage, als ook het belang van een gezonde leefstijl en leefomgeving.

De Infolijn AG fungeert als vraagbaak voor particulieren die informatie willen over een behandeling of behandelaar. Het is een initiatief van de Stichting Gezond Leven (o.a. de uitgever van het boek), de MMV en Stichting Natuurlijk Welzijn

Auteur Marisca van der Burgh zal tijdens de lezing nader ingaan op vele aanbevelingen die zij in haar boek beschrijft.

Over de spreker: Marisca van der Burgh

Marisca van der Burgh is theoloog, levensbeschouwelijk counselor en Jungiaans analytisch tekentherapeut met jarenlange ervaring in haar eigen praktijk. Tijdens haar werk voor de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, volgde ze een post-HBO-opleiding Klinische Psychologie om vervolgens nog beter bellers met vragen over geestelijke gezondheid te kunnen bedienen.

Boeken van Marisca van der Burgh zijn ook te verkrijgen bij Stichting Natuurlijk Welzijn, stand 107 (Hal 1).