28ste editie 1992 - 2019

Stichting Instituut Blokdijk

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Stichting Instituut Blokdijk

Stichting Instituut Blokdijk

De meridianen en hun viervoudige aspect

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 17 november 2018 12:45 - 13:35
Eikenzaal Zondag 18 november 2018 12:45 - 13:35

De meridianen en hun viervoudige aspect

Aan de hand van een Beamer-presentatie laten we u zien op welk niveau het mis kan gaan in uw lichaam en hoe het tot onbegrepen klachten kan leiden. Door oorzaken in de voeding en door overbelasting of emoties kunnen er problemen in de gewrichten ontstaan.

Middels de rug-reflexzones is te zien of wij te maken hebben met: met het fysieke lichaam, het energie-lichaam met alle grote en kleinere meridianen, het emotionele of astrale lichaam en de eigen individualiteit of ons ‘Ik’. Laat u verrassen door de vele sprekende beelden die op de rug zichtbaar zijn. De rug is onze spiegel en een spiegel kan niet liegen.

Over de spreker: Willy Blokdijk

De lezing wordt verzorgd door Willy Blokdijk. Zij zegt: “Wij werken op klachten die door onbekende oorzaken ontstaan. Het kunnen emotionele klachten, fysieke klachten of een tekort aan ik-krachten zijn. Ook geven wij veel aandacht aan de integratie van de reguliere en alternatieve geneeswijze.”
Veel informatie is te vinden in de twee boeken van Willy Blokdijk. Deze zijn verkrijgbaar met korting op de beursstand 101.
De gehele opleiding is geaccrediteerd door de S.N.R.O. Door deze accreditaties krijgen de patiënten hun behandelingen vergoed. Ook bieden wij de medische basiskennis aan naar de norm van Plato.