30ste editie 1992 - 2023

Spirituele Transformatie Academie

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Spirituele Transformatie Academie

Spirituele Transformatie Academie

Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Saturday 19 November 2022 15:45 - 16:35
Eikenzaal Sunday 20 November 2022 15:45 - 16:35

Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op

De wereld verandert en je hart zegt je dat jij met je Lichtwerk bij mag dragen aan een positieve verandering. En ook al is het soms bijna niet uit te leggen aan de mensen om je heen, maar gewoon een diep gevoel van binnenuit: jij wéét dat het tijd is om jouw bedrijf als Lichtwerker nu voluit tot bloei te laten komen. Het stroomt niet meer en je voelt aan alles dat je een nieuwe weg in moet slaan.

Sinds je dit weet, schuurt het en laat het je niet meer los. Je wordt er stuiterend blij van – en het angstzweet breekt je uit. Want de bloei van je bedrijf voelt zo dichtbij. En je ontdekt steeds weer nieuwe puzzelstukjes, zit volop in een prachtig transformatieproces en weet gewoon dat je de juiste kant opgaat … alleen, in de praktijk stroomt je omzet nog niet en groeit je frustratie harder dan de opbouw van je bedrijf.

Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op

Tijdens deze lezing laat ik je zien wat jij als Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf op een spirituele manier tot bloei te brengen. Want jij als Lichte ziel hebt een speciale manier van ondernemen nodig, zoals dit bij je zielsmissie past

Alles wat ik met je deel, deel ik vanuit mijn eigen ervaring als Lichtwerker en spiritueel ondernemer. Want net als jij, heb ik een hele reis gemaakt. De stappen die ik je laat zien zijn dus geen theoretische richtlijnen, maar de bouwstenen waarmee ik ook zelf na jaren zoeken, struggelen en (business)coaching eindelijk mijn bedrijf als Lichtwerker tot bloei heb gebracht. Een bloei die ik ook jou gun! Een prachtig bedrijf met klanten die bij jouw spirituele missie horen én ook een mooie financiële omzet.

Over de spreker: Iris Boonstra

Iris Boonstra is spiritueel ondernemerscoach, Lichtwerker en oprichter van de Spirituele Transformatie Academie.

Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun zielsmissie en Lichtkracht.  En leert daarbij vrouwelijke Lichtwerkers hoe ze op vanuit afstemming op hun zielsmissie een succesvol bedrijf als Lichtwerker op kunnen bouwen.