30ste editie 1992 - 2023

Soria Bel

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Soria Bel

Soria Bel

Natuurlijke behandeling van baby- en kinderziekten

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zondag 19 november 2023 14:15 - 15:05

Natuurlijke behandeling van baby- en kinderziekten

Baby´s en kinderen slikken, smeren en inhaleren meer medicijnen dan ooit tevoren. Ondanks de grote vooruitgang in kennis en technische ontwikkelingen in de geneeskunde lijken we met z´n allen zieker dan ooit. De leeftijd waarop chronische ziekten ontstaan daalt ieder jaar en zelfs kinderen zijn vaak al chronisch ziek. Denk maar aan eczeem, steeds terugkerende keel-neus en oorontstekingen, astma, diabetes, metabool syndroom enz.. Pasgeboren baby´s worden vaak al gediagnosticeerd met (verborgen) reflux en krijgen met de paplepel maagzuurremmers toegediend. Deze evolutie is schrikbarend. We zijn mijlenver afgeweken van onze natuur. Voeding is vaak onherkenbaar en ultra bewerkt, we dragen comfort hoog in het vaandel en maken het ons zo gemakkelijk mogelijk. Echter zijn onze genen niet aangepast aan deze nieuwe leefstijl wat voorbeschikt voor ziekten allerhande.

In deze lezing neemt dr. Rayen, auteur van het boek: `natuurlijke gezondheid voor baby´s en kinderen` de meest voorkomende kinderziekten onder de loep en geeft ze richtlijnen hoe je de gezondheid van het kind weer kan optimaliseren door de oorzaak aan te pakken zodat medicijnen succesvol afgebouwd kunnen worden.

Over de spreker: Dr. Ilse Rayen (kinderarts)

Dr. Rayen is reeds meer dan 20 jaar kinderarts. Ze heeft in meerdere ziekenhuizen gewerkt en geraakte meer en meer gefrustreerd door de tekortkomingen en de quick-fix oplossingen in de geneeskundige opleiding.
Ze bekwaamde zich verder in orthomoleculaire geneeskunde, kPNI en homeopathie en heeft ondertussen 9 jaar een succesvolle praktijk: Kapra+ in België waar ze kinderen met chronische ziekten op natuurlijke wijze succesvol behandelt.