28ste editie 1992 - 2019

Soma Natural Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Soma Natural Products

Soma Natural Products

Fyto-Micromineralen Levenselixer® – De bijzondere eigenschappen van dit unieke mineralencomplex uit de Rocky Mountains

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zondag 17 november 2019 12:00 - 12:50

Fyto-Micromineralen Levenselixer®

Wist u dat de Pink Lady® appel 450 keer minder essentiële voedingsstoffen bevat dan een wilde appel? Dit geldt voor de meeste groenten- en fruitsoorten. Door de intensieve landbouw en de teelt van hybride gewassen is de hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, vooral van de mineralen en sporenelementen, in de afgelopen decennia sterk verminderd. Sommige sporenelementen zijn zelfs geheel uit onze voeding verdwenen. Helaas is de situatie bij biologisch geteelde gewassen niet veel beter.

Voedingssupplementen dienen te worden gebruikt als aanvulling op een “volwaardige” voeding. Veel van de natuurlijke ingrediënten in voedingssupplementen zijn echter afkomstig van landbouwgewassen die dezelfde tekorten vertonen als de groenten en het fruit dat we eten. Het is dus nog maar de vraag of we met de huidige voedingssupplementen de tekorten in onze voeding voldoende kunnen aanvullen.

Het is gebleken dat het Fyto-Micromineralen Levenselixer van Rocky Mountain Phyto Essentials® van grote betekenis kan zijn bij het aanvullen van de tekorten van mineralen en sporenelementen waarvan een aantal zeldzaam zijn geworden. Dit unieke mineralencomplex uit de Rocky Mountains wordt al meer dan 16 jaar met veel succes toegepast in een groot aantal praktijken van artsen en natuurgeneeskundigen in Duitsland, waaronder de bekende arts Dr. John Switzer. Hij heeft als eerste onderzocht wat Fyto-Micromineralen Levenselixer als voedingssupplement kon betekenen in zijn praktijk. Hij was verbaasd over de goede resultaten die hij daarmee bereikt bij zijn patiënten.

In deze lezing wordt uitgelegd wat het geheim is achter deze bijzondere levenselixer en hoe deze deel kan uitmaken van het behandelingsprotocol in de natuurgeneeskundige praktijk.

Over de spreker: Max van Rooij

Max is Ayurvedisch en orthomoleculair therapeut Hij heeft 9 jaar praktijkervaring als therapeut en instructeur in de Ayurveda, waarvan 6 jaar in Duitsland. Daar leerde hij de bekende arts Dr. John Switzer kennen die in zijn praktijk werkt met Ayurveda, homeopathie en orthomoleculaire therapie. Max begon met hem een jarenlange samenwerking  op het gebied van de Ayurveda, voeding en voedingssuplementen. Daarbij zijn ze bij hun research gestoten op een zeer unieke mineraalrijke substantie uit de Rocky Mountains (USA) dat een enorm waardevolle aanvulling bleek te zijn voor de natuurgeneeskundige praktijk. Sindsdien hebben beiden zich toegewijd aan het verspreiden van de kennis over mineralen en sporenelementen en hun belang voor de gezondheid.

Reeds 16 jaar is Max eigenaar van Soma Natural Products en bedrijfsleider van Rocky Mountain Fyto Essentials, actief in de Duitstalige gebieden zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Via zijn praktijk, Resonantie Centrum Nederland, worden deze bijzondere mineralen nu ook in Nederland geïntroduceerd.