30ste editie 1992 - 2023

Rayid Nederland

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Rayid Nederland

Rayid Nederland

Spirituele en complementaire iriscopie

Zaal Datum Tijdstip
Lindenzaal Zaterdag 18 november 2023 15:00 - 15:50
Lindenzaal Zondag 19 november 2023 15:00 - 15:50

Spirituele en complementaire iriscopie

De spirituele en complementaire iriscopie komen voort uit de Rayid methode van Denny Johnson. In deze lezing gaat Hans Thijssen in zijn eigen, enthousiaste, stijl van lezing geven in op deze vorm van iriscopie. Groei en ontwikkeling, persoonlijkheid en zielsbestemming en -verbinding staan centraal. Door de iris te onderzoeken zie je via allerlei tekens deze eigenschappen van mensen terug. Hoofdstructuren als juweel, bloem, stroom en shaker zul je gaan herkennen in de iris. Maar ook allerlei posities die nauwkeurig aangeven nauwkeuring wat de thema’s in het leven van de client is. Je krijgt inzicht in de dynamiek van de levensprocessen van de cliënten  en welke invloed dat heeft. Het geeft ook inzicht in de (onbewuste) patronen in de relatie met onze ouders en partners en hoe we de problemen kunnen overstijgen om zo tot heelheid te komen.

Een enorme fijne en doeltreffende ‘tool’ voor elke therapeut die de achterliggende processen, talenten, valkuilen en uitdagingen van de client wil leren kennen. Prachtig is te zien hoe mensen weer in contact kunnen komen met hun innerlijk. Spirituele iriscopie is er voor elke geïnteresseerde.

Complementaire iriscopie is ontwikkeld voor therapeuten en andere professionals werkzaam in de gezondheidszorg en makkelijk te integreren in elke praktijk. Het bevat naast het onderzoeken veel therapeutische adviezen en therapeutische interventies.

In 2024 organiseert Rayid Nederland tweedaagse workshops voor therapeuten. In september 2024 start de eerste diepgaande jaarcursus voor therapeuten.

Voor meer informatie: www.rayid.nl. Je vindt Rayid Nederland tijdens de beurs op stand 534 in hal 2.

Over de spreker: Hans Thijssen

Hans Thijssen werkt zijn hele leven in de gezondheidszorg. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door zijn grote liefde voor de inzichten uit de uit Amerika afkomstige Rayid irisinterpretaties, heeft Hans vele lezingen, workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen ‘lezen’. In klein verband, maar ook op hogeschool In-Holland tijdens de zeer succesvolle minor ‘Vind je bron’, als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten. De Rayid methode heeft hij doorontwikkeld naar de huidige spirituele en complementaire iriscopie. Sinds 2023 geeft hij de jaarcurus spirituele iriscopie (voor ieder toegankelijk) en workshops complementaire iriscopie (alleen voor professionals). In september 2024 start de eerste intensieve jaarcursus complementaire iriscopie.

Hans is medeoprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heeft hij het voorrecht gehad om talloze lezingen hierover in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven.

Verder is hij geschoold als Reiki master (Nederland en Nepal), Pranic Healer (Nederland en Nepal) en Magnified Healer. Hij ziet vaak aura’s en is persoonlijk bekend met veel zogenaamde paranormale verschijnselen, die echter voor hem natuurlijk zijn.

Het werken vanuit het hart en de nieuwe dimensies staat bij Hans centraal en ziet hij als kern van alle trajecten en workshops.