29ste editie 1992 - 2021

Qaqao Nederland

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Qaqao Nederland

Qaqao Nederland

Het geheim van darmgezondheid

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 16 november 2019 15:15 - 16:05
Berkenzaal Zondag 17 november 2019 15:15 - 16:05

Het geheim van darmgezondheid

De levensstijl van de 21ste eeuw ontneemt ons geleidelijk onze vitaliteit, energie en gezondheid. Het valt niet mee om uit deze ongezonde vicieuze cirkel te stappen, en vele goedbedoelde pogingen tot aanpassen of afvallen hebben slechts weinig succes. Meestal door gebrek aan zichtbare (en voelbare) resultaten. Ook het compleet om moeten gooien van de levensstijl wordt niet als plezierig ervaren.

Qaqao heeft het haar missie gemaakt om vitaliteit en energie toegankelijk te maken voor iedere Nederlander. Snel, natuurlijk en zichtbaar. Wij geven jou het gereedschap en de mogelijkheden om jouw gezondheid in eigen hand te kunnen nemen, zodat je je iedere dag weer wat vitaler en energieker kan voelen.

Qaqao gelooft namelijk dat Vitaliteit een Mensenrecht is.

Over de spreker: Roland Spoormaker

Roland Spoormaker heeft 12 jaar in China gewoond, waar hij veel in aanraking is gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een systeem waarin de basis gevormd wordt door het structureel in balans brengen van je Lichaam, Geest en Ziel. Door zijn vele ervaringen is hij ervan overtuigd geraakt dat de sleutel tot een betere gezondheid ligt in een goedwerkend spijsverteringsstelsel en hij heeft het zijn missie gemaakt om zijn kennis met zo veel mogelijk mensen te delen en om het belang van darmgezondheid te benadrukken.