28ste editie 1992 - 2019

Pro-Vital

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Pro-Vital

Pro-Vital

Lactoferrin Gold 1.8 “Sparkle of life”

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 17 november 2018 12:00 - 12:50

Lactoferrin Gold 1.8 “Sparkle of life”

Meer dan 100 jaar geleden had nog nooit iemand van hemoglobine gehoord, toch maakte het deel uit van ons lichaam. Meer dan 50 jaar geleden hadden we nog nooit van DNA gehoord, maar het maakte, ook toen we DNA nog niet ontdekt hadden, deel uit van ons lichaam.

Of het nu ontdekt of onontdekt is, of we het weten of niet weten, bepaalde moleculen zijn een integraal onderdeel van ons lichaam en van vitaal belang voor onze overleving.

In deze lezing presenteren we u een van deze fundamentele moleculen – lactoferrine. Lactoferrine maakt deel uit van ons lichaam. Lactoferrine is niet zomaar een andere veel voorkomende vitamine, mineraal, bes of olie. Lactoferrine is een complex glycoproteïne dat van nature dagelijks in ons lichaam wordt aangemaakt om verschillende vitale functies uit te voeren. Lactoferrine is van cruciaal belang voor een gezond leven. Dit bioactieve eiwit zal door, zoals hij genoemd wordt door velen, de ‘vader’ van de Lactoferrine, Dr. Narain Naidu worden besproken. Dr. Narain Naidu is een begaafd spreker en woont in California in Amerika. Elke keer weer weet hij mensen te inspireren en te activeren om anders te kijken naar wat is.

Een lezing over alles wat u moet weten van Lactoferrine, wat Lactoferrine uniek maakt en waarom Lactoferrine het molecuul van het leven is!

Een idee krijgen over Lactoferrine Gold 1.8? Bekijk de korte film op www.lactoferrin-gold.nl

Samenwerking Bio-Quad & Pro-Vital:
Vanuit het Bio-Quad Concept worden producten (natuurvoedingssupplementen) ontwikkeld zoals Lactoferrine Gold 1.8. Sommigen zijn al enkele decennia op de markt (o.a. in Amerika/ Europa/Azië) en hebben hun werkzaamheid bewezen. Unique selling points van het bedrijf zijn educatie, onderzoek en producten die hun basis hebben in uitgebreide wetenschappelijk bewijsvoering.

  • Lezing is in het Engels

Over de spreker: Dr. Narain Naidu

Bio-Quad is een innoverend wetenschappelijk bedrijf opgericht door Dr. Narain Naidu (PhD Medicine) gerenommeerd medische microbioloog / immunoloog en één van de pioniers van moleculaire geneeskunde. Naidu is de man die in de tachtiger jaren, toen hij promoveerde op het onderzoek naar hemolytische anemie, op het spoor kwam van Lactoferrine. Als biochemicus heeft hij Lactoferrine uitvoerig onderzocht en over gepubliceerd in vooraanstaande vakbladen. Naidu wordt wereldwijd erkend voor zijn Bio-Replenishment Theorie en de 'BIOQUAD Principes. Zijn onderzoek naar natuurlijke bioactieve moleculen, giftig shock syndroom en voedselveiligheid genieten internationale erkenning en zijn ontdekkingen vormen de basis van vijf succesvolle biotech bedrijven met verschillende octrooien in gezondheid gerelateerde toepassingen.