29ste editie 1992 - 2021

Peter den Haring

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Peter den Haring

Peter den Haring

Trancereizen

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zondag 17 november 2019 13:15 - 14:05

Trancereizen

Op zoek naar vreugde en liefdes uit vorige levens

Peter den Haring werkt met (licht-)hypnotische technieken, die voor de meeste mensen toegang geven tot verborgen of onderdrukte gebieden in het onderbewustzijn.

Die informatie kan uit vorige levens stammen maar net zo goed een archetypische voorstelling uit het zg. collectieve onderbewustzijn zijn. Je kunt het als geleide fantasie of bijna-droom ervaren en dat kan je nuttige en leuke inzichten verschaffen. Je kunt op zoek gaan naar talenten en vaardigheden, naar liefdes en vreugde uit vorige levens. Wie minder trancegevoelig is, helpt Den Haring vaak met helderziende waarnemingen uit de aura. Ondertussen maak je ook kennis met een oefening voor beter gronden en het schoonmaken van je aura van niet-eigen energieën.

Over de spreker: Peter den Haring

Peter den Haring (1946) was na zijn bedrijfskundeopleiding aan Nyenrode aanvankelijk werkzaam als journa­list, straatthea­termaker, beel­dend kunste­naar, reclame­copy­wri­ter en jongerenwerkconsulent. In zijn Haagse therapeutische praktijk, gestart in 1987, werkt hij met hypnothe­ra­pie, karmi­sche astro­logie, aura lezen, diverse orakelsystemen en Therapeu­tic Touch. Hij publiceerde acht boeken, waarvan de bekendste: Het Domino-orakel en De Belofte (over de ondergang van Atlan­tis). Recent nog De Zeven Kwaliteiten Van Een Echte Heks en Gerard Zoekt Het Hogerop (over buitenaardse beïnvloeding).

Den Haring is columnist voor Paravisie, ver­zorgt lezin­gen en workshops en begeleidt Familie Opstellingen. Zijn CD AuraSchoonmaak, bedoeld als steun voor kwetsbare, gevoelige mensen die moeite hebben met grenzen stellen, is sinds 2002 door ruim 17.000 mensen aangeschaft. Ook zijn tweede Zelfhulp CD TranceReizen (“Op zoek naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen”) was populair mede door de combinatie met een inslaaphypnose. Elke twee weken verzorgt hij de online periodiek Tijdgeest Magazine (sinds 2006).