30ste editie 1992 - 2023

Peter den Haring

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Peter den Haring

Peter den Haring

Trancereizen

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Saturday 19 November 2022 16:00 - 17:00
Wilgenzaal Sunday 20 November 2022 16:00 - 17:00

Trancereizen – Workshop met aurareadings

Op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens

Peter den Haring werkt met (licht-)hypnotische technieken, die voor de meeste mensen toegang geven tot verborgen of onderdrukte gebieden in het onderbewustzijn. Die informatie kan uit vorige levens stammen maar net zo goed een archetypische voorstelling uit het zg. collectieve onderbewustzijn zijn. Je kunt het als geleide fantasie of bijna-droom ervaren en dat kan je nuttige en leuke inzichten verschaffen. Je kunt op zoek gaan naar talenten en vaardigheden, naar liefdes en vreugde uit vorige levens. Wie minder trancegevoelig is, helpt Den Haring vaak met helderziende waarnemingen uit de aura. Ondertussen maak je ook kennis met een oefening voor beter gronden en het schoonmaken van je aura van niet-eigen energieën. Ook deze techniek stelt Den Haring met een MP3-bestand na afloop gratis beschikbaar voor deelnemers.

 

Over de spreker: Peter den Haring

Peter den Haring is columnist voor Paravisie en geeft een Opleiding Familie Opstellingen. Elke twee weken verzorgt hij de kritische online periodiek Tijdgeest Magazine (sinds 2006).

Zijn CD Aura Schoonmaak, bedoeld als steun voor kwetsbare, gevoelige mensen die moeite hebben met grenzen stellen, is sinds 2002 door ruim 17.000 mensen aangeschaft.

Ook zijn tweede Zelfhulp CD Trancereizen (“Op zoek naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen”) is populair mede door de combinatie met een inslaaphypnose.