28ste editie 1992 - 2019

OHM Academy

Deelnemer » Lezingen en Workshops » OHM Academy

OHM Academy

Ben ik energie, licht of materie?

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 17 november 2018 13:00 - 13:50
Hoekzaal Zondag 18 november 2018 13:00 - 13:50

Ben ik energie, licht of materie?

Ben ik energie, licht of materie? Hoe beïnvloeden deze factoren elkaar?

Leven, gezondheid en ziekte zijn niet verklaarbaar met alleen kennis van de biochemie, met alleen begrip van scheikundige processen. Alle materie bestaat ook uit energie, zoals licht, magneetvelden, trillingen en ladingen die de chemische processen in ons lichaam beïnvloeden. Dit wordt bestudeerd in de biofysische geneeskunde.

Op de beurs vindt u veel informatie over het werken met trillingen, frequenties, elektromagnetisme en elektromagnetische verstoringen, de invloed van onze mind, ademhaling , water, voeding, licht, etc.

Hoe krachtig zou het worden als je begrijpt dat deze krachten met elkaar samen harmonische lichaamsenergie vormen. Dit is wat de Chinese geneeskunde Qi noemt. Net als in de Chinese geneeskunde richt de Biofysische geneeskunde zich op ziektes die ontstaan door onderlinge verstoringen tussen deze krachten. Het is de geneeskunde van de toekomstige artsen en therapeuten, een combinatie van biochemische en energetische processen die je weer met elkaar in balans kunt brengen.

Tijdens de lezing van Bert Bouwman krijgt u een korte heldere uitleg over :

 • De invloed van licht, energievelden en ladingen op het lichaam
 • Hoe ziektes ontstaan door verstoringen van deze factoren
 • en hoe je die kunt oplossen.

Zo kan de energie binnen in een molecuul veranderen, terwijl de moleculaire structuur hetzelfde blijft. Maar dit heeft wel gevolgen op de werking van het molecuul. Dit is het werkgebied van de biofysische geneeskunde, het integreert kennis over de aanwezigheid en functie van licht, elektrische ladingen en magneetvelden in het lichaam in de anatomie, fysiologie, pathologie, etiologie, preventie en therapie.

In de lezing van Bert Bouwman krijgt u onder andere een demonstratie te zien over de invloed van kunstlicht. U als lichtwezen leeft een groot deel van de dag in kunstlicht, wat net zo’n verstoring kan geven op uw lichaam als uw wifi stationnetje. We laten het zien!

If you want to find the secrets of universe.
Think in energy, frequency and vibration.

Nikola Tesla

Dit inzicht van Nikola Tesla is zelfs nog van toepassing op onze toekomstige geneeskunde.

Bij de OHM Academy leer je hoe je kunt omschakelen van materie- naar energiedenken in de opleiding Biofysische geneeskunde.

Die bestaat uit de volgende modules:

 • MBK Biofysische geneeskunde
 • Zonlicht en Lichttherapie
 • Magneetveld van de aarde en Magneetveldtherapie
 • Biofotonen, Fotonen- en Soft lasertherapie
 • Zonlicht en Kleurenlichttherapie
 • Hersenfrequenties en Hersenfrequentietherapie
 • Water en Watervitalisatie
 • Ademhaling, magneetveld en fotonen
 • Voeding met fotonen

Groei en … laat u verbazen! Dat is leren met plezier.

Voor alle energetische verstoringen vind je oplossingen in de Biofysische geneeskunde

Meer info: www.ohm-academy.info

Over de spreker: Bert Bouwman

Bert Bouwman is ruim 30 jaar werkzaam geweest als docent, coach en manager in het middelbaar en hoger onderwijs. Is nu mede eigenaar van de Ohm-Academy en kan ook nog putten uit meer dan twintig jaar praktijkervaring met Chinese geneeskunde, Natuurgeneeskunde en biofysische geneeskunde. Hij heeft diverse opleidingen binnen de Chinese Geneeskunde, natuurgeneeskunde en Biofysische geneeskunde geschreven. Zijn werkmethodiek is voortgekomen uit de wetenschap dat een probleem niet op te lossen is door het symptoom te behandelen, maar door de dieperliggende oorzaak op te sporen en zo het zelf genezend vermogen te stimuleren. Bert is op enthousiaste wijze betrokken met zijn medewerkers, cliënten en studenten. Weet oer oude traditionele Oosterse Wijsheden en tal van andere geneeswijze goed te combineren met alle moderne inzichten.

Tijdens zijn lezingen weet hij je voortdurend op het puntje van de stoel te houden.