29ste editie 1992 - 2022

Novaro Pharma – Be-Life

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Novaro Pharma – Be-Life

Novaro Pharma – Be-Life

Doeltreffende, toegankelijke voedingssupplementen in harmonie met de natuur

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zondag 20 november 2022 11:45 - 12:35

Doeltreffende, toegankelijke voedingssupplementen in harmonie met de natuur

Dirk van Overstraeten vertelt over het Be-Life assortiment dat is ontwikkeld om de levenskwaliteit en het welzijn van mensen te verbeteren. Door de rijkdom van de natuur te combineren met de nieuwste ontwikkelingen van de wetenschap wordt een hoog gehalte aan actieve bestanddelen bereikt. Het gebruik van planten om het welzijn te verbeteren zorgt voor een perfect op het metabolisme van de mens afgestemd gamma.

Bio-Life ontwikkelt hoog geconcentreerde plantenextracten met het BIO-label zonder gebruik te maken van chemische oplosmiddelen of nanopartikels dat wordt aangeboden in een 100% biologisch afbreekbare verpakking.

Over de spreker: Dirk van Overstraeten

Dirk van Overstraeten is living coach en expert in de kPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie), docent orthomoleculaire voeding, secretaris van BBOW (Belgische beroepsvereniging voor orthomoleculaire wetenschap) en lid van de beroepsverenigingen de Gezondheidsbegeleiders en kPNI.

Dirk van Overstraeten is sinds 1996 gezondheidsbegeleider. Jarenlang volgde hij allerlei opleidingen in binnen- en buitenland naar invalshoeken en mogelijkheden om de gezondheid van de mens in stand te houden en te bevorderen. In 2009 was hij de eerste Belg die in Nederland het diploma behaalde van therapeut in de kPNI.