30ste editie 1992 - 2023

NEXI – Frequency Solutions

Deelnemer » Lezingen en Workshops » NEXI – Frequency Solutions

NEXI – Frequency Solutions

Nieuwste generatie Frequentie Wellness apparatuur

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 12:00 - 12:50
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 12:00 - 12:50

Nieuwste generatie Frequentie Wellness apparatuur

Frequentie Wellness apparatuur voor ondersteuning in deze ‘rare tijden’

Frequentie therapie bestaat al in veel verschillende vormen en methodes. Mart neemt je mee op een korte historische reis vanaf begin 1900 hoe dat frequenties en microstroom therapie opbloeide, vervolgens verboden werd door big pharma, en uiteindelijk toch weer een opleving kreeg in het ‘alternatieve circuit’. Hij maakt inzichtelijk welke factoren onze balans kan verstoren en geeft suggesties wat voor oplossingen daarvoor zijn.

Afgelopen 120 jaar zijn er prachtige apparaten ontwikkeld die velen al geholpen en ondersteund hebben. Maar het is tijd voor een NIEUWE GENERATIE van meer gemak, plezier, eenvoud, en kracht. Juist NU in deze ‘rare tijden’ kan die ingezet worden om ons meer in Balans en harmonie te kunnen brengen.

Ontwikkelaar John Haan: “Ik wilde een apparaat maken dat de mensheid, dieren en het wereldwijde collectief zal gaan dienen”.

Een generatie die met veel gemak door de professionals gebruikt kan worden, en ook voor mensen thuis als wellness apparaat. Dit alles zonder ellenlange trainingen te moeten volgen. Het prachtige besturingssysteem, snelheid, krachtig magneetveld kan allemaal ZONDER AANSLUITINGING met de machine plaatsvinden. Simpelweg plaats het apparaat in de ruimte, selecteer een programma en de persoon, dier of een hele groep kan er van meeprofiteren van de frequentie combi’s in het magneetveld. Kom luisteren/ervaren hoe dit precies werkt.

Onder iedereen die deze lezing volgt wordt iets bijzonders verloot en iets leuks bekend gemaakt. Wees dus bij deze officiële lancering!

U vindt ons op stands 520 en 524 in Hal 2.

Over de spreker: Mart Reker

Mart Reker is eigenaar van The Clinic Medispa in Amsterdam en een gepassioneerde humoristische spreker met een voorliefde voor frequentie therapie. Waar reguliere geneeskunde niets meer voor hem kon betekenen, bracht 17 jaar geleden frequentie therapie en suppletie zijn lichaam snel weer in balans.

Na voeding gestudeerd te hebben en met vele frequentie therapeuten samenwerkingen aan te zijn gegaan, stuitte hij op persoonlijke frequentie apparaatjes die hij met veel succes geïntroduceerd heeft in Nederland en Europa. In zijn zoektocht naar meer eenvoud en een krachtiger effect werd hij voorgesteld aan de nieuwste generatie krachtige magneetveld frequentie apparaten die exclusief op deze beurs geïntroduceerd worden. Frequentie Wellness 4.0.