28ste editie 1992 - 2019

MIR-Methode

Deelnemer » Lezingen en Workshops » MIR-Methode

MIR-Methode

MIR-Methode, zelfheling in een handomdraai

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 17 november 2018 14:00 - 14:50
Wilgenzaal Zondag 18 november 2018 14:00 - 14:50

MIR-Methode, zelfheling in een handomdraai

De MIR-Methode is heel eenvoudig. Het kost je 2 x 2 minuten per dag en de resultaten zijn er meestal binnen 4 weken. Veel mensen blijven de methode graag langer gebruiken. Op de website www.mirmethode.nl staan ervaringsverhalen en resultaten van mensen die het hebben uitgeprobeerd.

Geschenk aan de mensheid
Mireille heeft haar methode vrij gegeven aan iedereen die het wil ontvangen. Ze wil daarmee bijdragen aan een “fijnere wereld, waarin we in harmonie en vrijheid met elkaar kunnen samenleven.” De methode verspreidt inmiddels wereldwijd via internet.

Inspirerende ervaring
Tijdens de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen en Mireille zal er voor zorgen dat de lezing levendig is. Ze spreekt tijdens de lezing over de effecten van de MIR-Methode op de gezondheid van mensen. Het zal ervoor zorgen dat je de energie en kracht kunt ervaren van de MIR-Methode en weer vol hoop en goede moed naar huis gaat.

Wat doet de MIR-Methode?
De 9 stappen van de MIR-Methode werken hard samen om je te ontdoen van gifstoffen, oude emoties, om tekorten aan te vullen qua voedingsstoffen, maar ook qua basisbehoeften en om nieuwe energie op te doen. Daarnaast werkt het ook voor je levenspad en zal het je steunen in het vinden van wat het beste bij je past.

De 9 stappen van de MIR-Methode zijn:
1. Zuurgraad optimaliseren.
2. Detox alle toxische belasting.
3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
4. Meridianen zuiveren.
5. Alle tekorten aanvullen.
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
7. Basisbehoeften aanvullen.
8. Chakra’s en aura optimaliseren.
9. Missie verduidelijken.

Op de website www.mirmethode.nl staat een instructievideo van Mireille Mettes waarin ze de MIR-Methode uitlegt. Het helpt als je die voorafgaand aan de lezing al bekijkt.

Be the MIRror
Om de verspreiding van de MIR-Methode te steunen, kun je lid worden van de ‘Be the MIRror’-website. Hier plaatst Mireille video’s van lezingen, cursussen en nieuwe MIR-Methode technieken. Ze moedigt je aan om met je nieuwe herwonnen energie een ‘MIRror’ te worden, zodat je de spiegel wordt van de verandering die je wilt zien in de wereld om je heen!

MIR-Methode voor anderstaligen
Onder de instructievideo staan de 9 stappen vertaald in vele talen. Engelstalige instructievideo:
www.mirmethod.com en de Duitstalige instructievideo: www.mirmethode.de.
Het handboek van de MIR-Methode is vertaald in het Engels en in het Duits. Het handboek is onlangs door Mireille ingesproken in een luisterboek.

Meer informatie verkrijgbaar bij de stand van de MIR-Methode, nr. 552.

Over de spreker: Mireille Mettes

In 2009 ontwikkelde Mireille Mettes de MIR-Methode in haar praktijk. Haar doel is om mensen, wereldwijd, zelfstandig te maken en iets in handen te geven waar ze zelf mee kunnen werken. De MIR-Methode is zo ontworpen dat iedereen het zelfstandig kan toepassen, met slechts 2 handen. Tijdens de lezing vertelt Mireille hoe het werkt en krijg je de basis-informatie mee op een kaartje, waardoor je er thuis meteen mee aan de slag kunt. Je mag het vrij verspreiden naar de mensen om je heen.