30ste editie 1992 - 2023

MIR-Methode

Deelnemer » Lezingen en Workshops » MIR-Methode

MIR-Methode

MIR-Methode, zelfheling in een handomdraai

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 14:00 - 14:50
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 14:00 - 14:50

MIR-Methode, zelfheling in een handomdraai

De MIR-Methode is heel eenvoudig. Het kost je 2 x 2 minuten per dag en de resultaten zijn er meestal binnen 4 weken. Veel mensen blijven de methode graag langer gebruiken, omdat ze zichzelf daarmee kunnen begeleiden. Op de website www.mirmethode.nl staat een instructievideo, waarna je kunt beginnen.

Geschenk aan de mensheid
Mireille heeft haar methode vrij gegeven aan iedereen die het wil ontvangen. Ze wil daarmee bijdragen aan een “fijnere wereld, waarin we in harmonie en vrijheid met elkaar kunnen samenleven.” De methode verspreidt inmiddels wereldwijd via internet.

Inspirerende ervaring
Tijdens de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen en Mireille zal er voor zorgen dat de lezing levendig is. Ze laat zien hoe de MIR-Methode is ontwikkeld en hoe het werkt. Daarbij geeft ze levendige voorbeelden waar je je in kunt herkennen. Ze hoopt je met de lezing te inspireren en vertrouwen te hebben in het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ze wenst je toe dat je de energie en kracht kunt ervaren van de MIR-Methode en weer vol hoop en goede moed naar huis gaat.

Wat doet de MIR-Methode?
De 9 stappen van de MIR-Methode werken samen om je te ontdoen van gifstoffen en oude emoties. Daarnaast helpt het je lichaam om tekorten aan te vullen qua voedingsstoffen, maar ook qua basisbehoeften en om nieuwe energie op te doen. Tot slot werkt het ook voor je levenspad en zal het je steunen in het vinden van wat het beste bij je past.

De 9 stappen van de MIR-Methode zijn:
1. Zuurgraad optimaliseren.
2. Detox alle toxische belasting.
3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
4. Meridianen zuiveren.
5. Alle tekorten aanvullen.
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
7. Basisbehoeften aanvullen.
8. Chakra’s en aura optimaliseren.
9. Missie verduidelijken.

Op de website www.mirmethode.nl staat een instructievideo van Mireille Mettes waarin ze de MIR-Methode uitlegt. Het helpt als je die voorafgaand aan de lezing al bekijkt!

Be the MIRror
Om de verspreiding van de MIR-Methode te steunen, kun je lid worden van de ‘Be the MIRror’-website: www.bethemirror.nl Hier staan meer dan 100 video’s op van Mireille in lezingen, cursussen en nieuwe MIR-Methode technieken, zoals de EHBO en het aanpakken van bijwerkingen van medicijnen en van virussen & bacteriën.

MIR-Methode voor anderstaligen
Onder de instructievideo staan de 9 stappen vertaald in vele talen. Engelstalige instructievideo:
www.mirmethod.com en de Duitstalige instructievideo: www.mirmethode.de.

Boeken
Er zijn twee boeken verkrijgbaar over de MIR-Methode en met korting te verkrijgen tijdens de beurs:
1. Handboek ‘Zelfheling in een Handomdraai’ met uitleg over hoe de MIR-Methode werkt. Ook verkrijgbaar in het Engels en Duits.
2. Boek ‘Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?’ over stap 9 van de MIR-Methode, het vinden van je levenspad.

Meer informatie verkrijgbaar bij de stand van de MIR-Methode, nr. 438.

Over de spreker: Mireille Mettes

In 2009 ontwikkelde Mireille Mettes de MIR-Methode in haar praktijk. Haar doel is om mensen, wereldwijd, zelfstandig te maken en iets in handen te geven waarmee ze zelf hun gezondheid op peil kunnen brengen. De MIR-Methode is zo ontworpen dat iedereen het zelfstandig kan toepassen, met slechts 2 handen. Tijdens de lezing vertelt Mireille hoe het werkt en krijg je de basis-informatie mee op een kaartje, waardoor je er thuis meteen mee aan de slag kunt. Je mag het vrij verspreiden naar de mensen om je heen.