30ste editie 1992 - 2023

Midra BV

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Midra BV

Midra BV

Kleine huisdieren en natuurlijke middelen

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zondag 19 november 2023 13:15 - 14:05

Kleine huisdieren en natuurlijke middelen

Natuurlijk Gezonde Dieren (NGD) uit Amsterdam onder leiding van Stefan Veenstra, dierenarts is tesamen met Klaas Riepma, apotheker van Midra, een lijn van natuurlijke supplementen voor kleine huisdieren aan het ontwikkelen en produceren.

In deze lezing willen we die presenteren en het onderscheidend vermogen van de normale dierpreparaten.

Een unieke ontwikkeling in Nederland om eindelijk wetenschappelijk onderbouwde natuurlijke middelen te kunnen presenteren.

Zie ook onze lezing op zaterdag: klik hier

Over de spreker: Dr. Klaas Riepma

Klaas Riepma is BIG geregistreerd apotheker, gepromoveerd in de farmaceutische technologie en al 30 jaar werkzaam op het snijvlak van reguliere medicatie en voedingssupplementen. Klaas doet al jaren onderzoek naar de ontwikkeling en productie van high-tech toedieningsvormen voor supplementen. Hij was de eerste Europese producent van een 200 – 300 recepturen voor Liposomale Toedieningsvormen. Zijn producten worden in 55 landen verkocht en in 6 fabrieken wereldwijd geproduceerd. Recent heeft hij een 30-tal droge liposomale toedieningsvormen ontwikkeld die een aanvulling op de natte vormen zijn. In zijn organisatie in Apeldoorn wordt elke dag onderzoek gedaan om juiste toedieningsvorm te ontwikkelen voor een actieve verbinding, hetzij een vitamine, hetzij een kruidenpreparaat.