30ste editie 1992 - 2023

Midra BV

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Midra BV

Midra BV

Paddenstoelen in supplementen

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 18 november 2023 13:15 - 14:05

Paddenstoelen in supplementen

Wat kunnen we verwachten?
Paddenstoelen en extracten worden steeds meer verkocht. Gemalen mycelium, vruchtlichaam of moet je een extract gebruiken en zo ja, welke: water of alcohol extracten?
En als je dat al weet: welke doseringen?

Op deze beurs staan veel stands met nieuwe en fancy potjes met producten. Wat kunnen we ervan verwachten en op grond van de eigenschappen en hoe zouden ze toegediend moeten worden?

Deze lezing is een uitleg voor belangstellenden die serieus met deze preparaten aan de slag willen gaan.
Tevens een uitleg over onze nieuwe lijn liposomale paddenstoelen.

Zie ook onze lezing op zondag: klik hier

Over de spreker: Dr. Klaas Riepma

Klaas Riepma is BIG geregistreerd apotheker, gepromoveerd in de farmaceutische technologie en al 30 jaar werkzaam op het snijvlak van reguliere medicatie en voedingssupplementen. Klaas doet al jaren onderzoek naar de ontwikkeling en productie van high-tech toedieningsvormen voor supplementen. Hij was de eerste Europese producent van een 200 – 300 recepturen voor Liposomale Toedieningsvormen. Zijn producten worden in 55 landen verkocht en in 6 fabrieken wereldwijd geproduceerd. Recent heeft hij een 30-tal droge liposomale toedieningsvormen ontwikkeld die een aanvulling op de natte vormen zijn. In zijn organisatie in Apeldoorn wordt elke dag onderzoek gedaan om juiste toedieningsvorm te ontwikkelen voor een actieve verbinding, hetzij een vitamine, hetzij een kruidenpreparaat.