30ste editie 1992 - 2023

KwantumKracht

Deelnemer » Lezingen en Workshops » KwantumKracht

KwantumKracht

Het Kwantumveld inzetten voor heling op zielsniveau

Zaal Datum Tijdstip
Lindenzaal Zaterdag 18 november 2023 16:00 - 16:50

Het Kwantumveld inzetten voor heling op zielsniveau

Vandaag heel ik mijn toekomst

‘Stel dat ons lichaam, die wij holistisch zien als lichaam, ziel en geest, in feite materie, energie en informatie is!?’ De kwantumfysica ondersteunt het idee dat we allemaal bewustzijn zijn. 

Marjolein en Alice willen je wegwijs maken in het Kwantumveld en je ogen openen voor de mogelijkheden hierin voor jezelf, je naasten en je cliënten/patiënten. KwantumKracht is een energetische methode en richt zich tot de ziel van de mens. Resoneren vanuit je eigen hart, door het inzetten van intenties. Marjolein en Alice nemen jou mee in verwondering en magie vanuit eenvoud. Kom het zelf ervaren tijdens deze interactieve lezing.
Ben je benieuwd? Kom naar de lezing en bezoek ons bij stand 403.

Alice van den Berg (links) & Marjolein van der Burgt

Over de sprekers: Alice van den Berg & Marjolein van der Burgt

Alice van den Berg
Het zelfgenezend vermogen van elk mens intrigeert & inspireert Alice van den Berg. Vanaf 2011 is ze in contact gekomen met de werking van het Kwantumveld om te manifesteren en om zichzelf te helen. Eigen regie nemen voor eigen gezondheid, je gevoel volgen en lekker in je vel zitten gunt ze ieder mooi medemens. Als trainer en therapeut verwondert ze zich elke dag opnieuw bij haar werk in het Kwantumveld.

Marjolein van der Burgt
Marjolein van der Burgt is therapeut en trainster op het gebied van energiewerk, bewustzijn en spirituele ontwikkeling. Werken vanuit het kwantumveld en werken met energie is haar passie, vanwege de eenvoud en mogelijkheden. Haar doel is om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf en ze bewust te maken en tools aan te reiken om hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen. Haar motto: Magie bestaat.