28ste editie 1992 - 2019

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

Belabsorptie

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zondag 18 november 2018 13:45 - 14:35

“Belabsorptie”

– een sleutel naar de regeneratie van het organisme – (Duitstalig)

Malabsorptie is een vast begrip in de geneeskunde. Malabsorptie betekent dat een organisme dat dringend moet genezen en regenereren, heel duidelijk niet in staat is om vereiste substanties, medicijnen of elementen zoals bijvoorbeeld ijzer, chroom en e.d., te resorberen.

Dr. h. c. Peter Jentschura heeft de oorzaken van de malabsorptie onderzocht. Voor een succesvolle regeneratie van een organisme moeten deze redenen voor of oorzaken van de malabsorptie worden vermeden. Met de vermijding van deze oorzaken begint een succesvolle regeneratie. Deze wordt geoptimaliseerd door maatregelen waarmee een resorptie van geneesmiddelen en/of microvoedingsstoffen niet alleen mogelijk, maar zelfs geoptimaliseerd wordt. Dit stadium van optimale resorptie noemt dr. h. c. Peter Jentschura inmiddels belabsorptie. Met deze methode kunnen weefsels en de huid succesvol regenereren.

Over de spreker: Dr. Peter Jentschura

Peter Jentschura is de oprichter en CEO van Jentschura International GmbH in Münster, is een gekwalificeerde chemicus, industriële manager en auteur. Hij was van 1979 tot 1989 voorzitter van de Drogisten Vereniging Westfalen en Lippe in Duitsland. Sinds 1995 is hij een graag geziene spreker op nationale en internationale congressen en tentoonstellingen rond het thema “vitaliteit en schoonheid”. Ook is dr. Peter Jentschura auteur van talrijke technische documenten in gezondheids- en schoonheidstijdschriften.