30ste editie 1992 - 2023

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

De energieën in de producten P. Jentschura

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zondag 19 november 2023 13:00 - 13:50

De energieën in de producten P. Jentschura

De spreker Dr. H.C. Peter Jentschura verklaart dat de door zijn bedrijf vervaardigde producten van omnifrequente kwaliteit zijn. Daarmee bedoelt hij dat een groot aantal positief op het menselijk organisme inwerkende energieën in de producten van Jentschura aanwezig zijn. Deze energieën, dat is de orgone energie.

Dit zijn de energieën van mineralen en edelstenen en vooral ook de sturingsfrequenties van planten, die door Jentschura doelgericht worden ingezet. Dit geldt bijvoorbeeld voor de besturingsfrequenties van het zelfgenezend vermogen, de levensvreugde, de continue celvernieuwing en voor andere energieën en stuurfrequenties.

De spreker stelt dat deze energieën en hun werking en de speciale energieproducten van de firma Jentschura kunnen worden ingezet voor lichaamsverzorging of om op het lichaam te dragen, bijvoorbeeld op de plexus solaris of op de schildklier, om de heilzame werking ervan te ervaren.

Over de spreker Dr. Peter Jentschura

Dr. H.C. Peter Jentschura, geboren op 11-04-1941 in Breslau, oprichter en CEO van de firma Jentschura International GmbH in Münster, is gediplomeerd drogist, zakenman en succesvol auteur van boeken en tijdschriften over gezondheid. Sinds 40 jaar runt hij een uitgeverij voor tijdschriften en boeken.

In 1993 richtte hij een bedrijf op, het huidige Jentschura International GmbH in Münster, waar inmiddels zo’n 100 wetenschappers, commercieel medewerkers en productiemedewerkers actief zijn. Het bedrijf verkoopt de door hemzelf vervaardigde voedingsmiddelen en producten voor de lichaamsverzorging in meer dan 25 landen.

Al 30 jaar lang houdt hij zich bezig met natuurwetenschappelijk onderzoek met betrekking tot het onderwerp stofwisseling, met focus op: welvaartsziekten en reiniging en regeneratie van het organisme. De door hem ontwikkelde gezondheidsleer is in nauwere zin een stofwisselingsleer, die sinds mei 2023 in een eigen academie in Münster gedoceerd wordt.

Hij geeft lezingen op nationale en internationale beurzen en congressen rond het thema “gezondheid“. Voor zijn levenswerk verleende de Academie voor Natuurwetenschappen in Moskou hem een eredoctoraat op het vakgebied van de biogeneeskunde.