29ste editie 1992 - 2022

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

AbraCaDabra

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zondag 20 november 2022 13:45 - 14:35

AbraCaDabra

Energetisch alkalisch plantaardig mineraalpoeder voor uitwendig gebruik

Het ingenieuze poedermengsel AbraCaDabra bestaat uit hoogenergetische, alkalische en anorganische zouten en verschillende plantenpoeders, voornamelijk wittekoolpoeder en kamillepoeder. AbraCaDabra is los verkrijgbaar in een pot van 600 gr of in kant-en-klare zakjes van 1,5 gr voor toepassing op grotere of kleinere oppervlakken.

De alkaliteit van AbraCaDabra verwijdert zuren en andere verontreinigende stoffen van de huid. De planten bevatten de energie van zelfgenezend vermogen en continue celvernieuwing. Ze ondersteunen de regeneratie en verbeteren het uiterlijk van de huid.

AbraCaDabra is de oplossing wanneer je huid om hulp vraagt. AbraCaDabra remineraliseert, regenereert en herstructureert de huid en het onderliggende weefsel. Voor een verzorgd decolleté, voor handen die hun leeftijd niet laten zien, voor een lichaam waarin je je goed voelt. Peter Jentschura demonstreert diverse mogelijke toepassingen.

Lezing is in het Duits

Over de spreker: Dr. H. C. Peter Jentschura

Dr. H. C. Peter Jentschura werd geboren op 11 april 1941 in Breslau. Hij is de oprichter en CEO van de firma Jentschura International GmbH in Münster en is drogist en industrieel manager van de opleiding. Hij is ook een succesvol auteur van boeken en tijdschriften over gezondheid. Hij leidt al 25 jaar een tijdschriften- en boekenuitgeverij.

In 1993 richtte hij een industrieel bedrijf op, het huidige Jentschura International GmbH in Münster, waar ondertussen zo’n 100 wetenschappers, verkopers- en productiemedewerkers werken. Het bedrijf verkoopt voedingsmiddelen en verzorgingsproducten die het zelf produceert in meer dan 25 landen.

Hij is al 30 jaar bezig met natuurwetenschappelijk onderzoek naar stofwisseling met de focus op: beschavingsziekten en reiniging en regeneratie van het organisme.

Hij geeft lezingen rond het thema “gezondheid” op nationale en internationale beurzen en congressen.

De Academie voor Natuurwetenschappen in Moskou eerde hem voor zijn levenswerk met een eredoctoraat in het vakgebied bio-geneeskunde.