28ste editie 1992 - 2019

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

Behoud en regeneratie van de haargroei

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 17 november 2018 13:45 - 14:35

Behoud en regeneratie van de haargroei

Ontslakking – Verzorging met vitale stoffen – Belabsorptie (Duitstalig)

De door veel mensen nagestreefde regeneratie van de haargroei, nadat het haarverlies meer of minder ver gevorderd is, komt steeds dichterbij. De inmiddels succesvol beproefde ontslakking van de haarbodem opent de deur naar de regeneratie van de haargroei.

Na een succesvolle ontslakking kunnen weer haren groeien waar dit vanwege de afzetting van schadelijke stoffen tot nu toe onmogelijk is geweest. Nu moet het organisme met behulp van de door dr. h.c. Peter Jentschura onderzochte belabsorptie nog worden verzorgd met energierijke microvoedingsstoffen. Deze staat gelijk aan de overwinning van
de gevreesde malabsorptie in een uiterst effectieve resorptie met daarop aansluitende inbouw in de gedegenereerde structuren.

Over de spreker Dr. Peter Jentschura

Peter Jentschura is de oprichter en CEO van Jentschura International GmbH in Münster, is een gekwalificeerde chemicus, industriële manager en auteur. Hij was van 1979 tot 1989 voorzitter van de Drogisten Vereniging Westfalen en Lippe in Duitsland. Sinds 1995 is hij een graag geziene spreker op nationale en internationale congressen en tentoonstellingen rond het thema “vitaliteit en schoonheid”. Ook is dr. Peter Jentschura auteur van talrijke technische documenten in gezondheids- en schoonheidstijdschriften.