28ste editie 1992 - 2019

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

Optimalisatie van de stofwisseling tijdens de menopauze

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 16 november 2019 13:45 - 14:35

Optimalisatie van de stofwisseling tijdens de menopauze

De menopauze is het einde van de vruchtbare periode van een vrouw. Maar met het verlies van de menstruatie treden er ernstige veranderingen op in de stofwisseling van de vrouw.
Door het optimaliseren van de stofwisseling door effectieve maatregelen om stress te vermijden, door continue reiniging van het hele organisme en door succesvolle maatregelen voor continue regeneratie van huid en beenderen, weefsels en vaten, kunnen elasticiteit, visuele aantrekkelijkheid en functionaliteit van het organisme van de vrouw gedurende lange tijd worden behouden of zelfs effectief worden geregenereerd.

Over de spreker Dr. Peter Jentschura

Peter Jentschura is de oprichter en CEO van Jentschura International GmbH in Münster, is een gekwalificeerde chemicus, industriële manager en auteur. Hij was van 1979 tot 1989 voorzitter van de Drogisten Vereniging Westfalen en Lippe in Duitsland. Sinds 1995 is hij een graag geziene spreker op nationale en internationale congressen en tentoonstellingen rond het thema “vitaliteit en schoonheid”. Ook is dr. Peter Jentschura auteur van talrijke technische documenten in gezondheids- en schoonheidstijdschriften.